Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: berkcan1806
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.973
Cevap
100
Favori
231.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2024 model taigo life paket araca bakmaktayım fakat üste bir arkadaş yeni gelenlerde 6 hopörlör ve 17 inç jant olduğunu belirtmiş bana gönderiler araç bilgilerinde bu 4 hopörlör ve jant 16 inç olarak gösterilmiş acc, travel asist ve front asist bulunmakta bunu anlamadım ve eklemek istediğim bir soru var yağ eksiltme olayı yeni taigolarda var mı ? Trim sesleri oluşmakta mı? arabayı aldıktan sonra soğumak istemediğim için cevaplarınıza ihitiyacım var

• SFAGA S kullanıcısına yanıt
    Teklifte 4 hoparlör diyor ama 6 hoparlör geliyor. 17’ jant için fiyat farkı istiyorlar. Benim araç 1 haftalık olduğu için diğer soruları yanıtlayamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cassation kullanıcısına yanıt
    Taigoyla istanbul full sehir ici kullandigim zaman eger 5. Vitese gecemezsem ortalama 9un altina dusmuyor.
    Ozellik olarak baktigimda da ayni fiyata daha fazla donanim ve ic hacim oldugundan daha cazip geldi.
    Degistirmek icin bir diger sebep de aracta kaynagini tespit edemedigim bir su eksiltme mevcut 6ayda bir sogutma sivisinin seviyesi minimuma dusuyor. En son clio’ada bu sorunu yasamistim. Bu yuzden firsat bulursam degistirecegim.

• leventcel L kullanıcısına yanıt

Hocam bu su eksiltme ile ilgili aracı aldığınız Avek Dod ile görüştünüz mü, kaza durumu varmıymış? veya servise gösterdiniz mi?

• blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Servise gostermedim ancak wv servis gecmisinde su eksiltmeyle ilgili bir kayit gormedim. Bunun icin servisle bir gorusmek lazim

İyi bir radyatör ustası belki çözer sorununuzu, taş sekmesinden radyatörde küçük bir delik oluştuysa. Veya başka bir yerde de kaçak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 29 Ocak 2025; 15:44:55 >
  • Servise goturdukten sonra zaten aracin satis durumu da netlesir bende :)
    Oneriniz icin cok sagolun

İstanbulda tavsiye edebileceginiz birisi var mi peki ?

Ben Ankara'dayım ama internet yorumlarından iyi bir yer bulunabilir. Ör: Öz Gümüş Radyatör(Küçükçekmece), Umut Oto Radyatör(Bostancı) vb.

• Bu araçta torpidoda ya da kol dayamada soğutma yok değil mi?

Çok sağolun hocam
    Bir gelisme olursa haber verecegim

• S@N@Ne!!! kullanıcısına yanıt

Maalesef dediğiniz gibi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.