< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (98. sayfa)
-
-
Sıfır aldım.
-
CC yerine ACC daha mantıklı
-
Yetkili serviste.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç kaç modeldi hocam senin? Benim 2023 life paket, yetkili servislerin tamamına gelmiş midir acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hasar onarım. Eğer tecrübeniz varsa bakım için de tavsiye verebilirsiniz. Neresi iyiyse oraya götürürüz
Hasar onarımla ilgili bir tanıdığım yer yok. Sadece bakım için özel servis tavsiye verebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de merak ediyorum hangi modellere nerelerde takılabiliyor, Ankara’da var mıdır?
Arkadaşlar merhaba otomatik life veya style pakette kampanya var mı? ne fiyatlar aldınız en son? C3'ü satıp taigo düşünüyoruzda iyi bir kredi kampanyası ve fiyat iyi olursa.
-
-
Son gelen araçlarda çarpışma önleme, acc, şerit takip ve 6 hoparlör var ama 17’ jant için fiyat farkı isteniyor. 17’ jantlı bulamadım fiyat farkına razıydım. Ama 16 çok konforlu özellikle çukurlarda
Hafta başı teslim aldım aracı, beklediğimden daha konforlu ve sessiz. Rolantide titreşim de yok, Skoda Scala’da vardı mesela. Ya da Scala aynı anda ayağa ve yüze hafa üfleyemiyor. Ve karartmalı dikiz aynası da yok
Bu arada aracı sadece 1 haftadır kullanıyorum ama kablosuz CarPlay hiç kesilmedi. Telefonu şarj alanına yani multimedyaya yakın tutmak öneriliyor
Selam arkadaslar
2022 1.0 life paket otomatik 47.000 aracimi satip 2023 c4x shine paket almayi dusunuyorum
Ne dersiniz ?
Daha once c4x kullananlar var mi sizce mantikli mi ?
Ankarada tam olarak ne soruyorsunuz? Bir kaç özellik donanım eklenmesi mi?
T-cross life kullanıcısıyım, cold start da rölanti titremesi hissediliyor ama 5 dk sürüşten sonra durduğunuz yerde sıfır titreşim çok sessiz çalışıyor gerçekten.
Bende de 16 inç jant var ve kasis ve çukurlar açısından çok konforlu gerçekten. Estetik açıdan 17 veya 18 e geçmeyi düşünüyor ve istiyorum ama konfordan ödün vermekten çekiniyorum. İstanbul’da oturuyorum ve burada yollar çok kötü. Kasis ve çukur olmayan cadde/sokak kalmadı. Hoş memleketin her yeri böyle…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 25 Ocak 2025; 18:32:10 >
2023 life paket var hiç bir telefonda donma falan yaşamadık aldığımızdan beri. Sizde niye öyle acaba?
Aynı model aracı Ekim 23 de aldım adaptif hız kontrol yok. Koltuk ısıtma yok, hız sabitleme yok. Sadece hız limitör var. İlginç geldi bana
C4x güzel bir tercih olur. Bu sene makyajlanacak C4x bayağı değişti yeni makyajda ama siz zaten 2023 alacağınız için beklemeye gerek yok bence. 1.2 puretech motorda 70-80k’da bir triger değişim masrafınız olacak. (Taigo’da da ne zaman kavrama yiyeceğiniz meçhul) Yakıt sarfiyatınız C4x de 1-2 litre fazlası olur. Ama çok geniş ve büyük bir araca geçmiş olursunuz. T-Cross almasaydım C4x alırdım diye düşünüyorum. Şu an piyasanın en fiyat performans arabası C4x. Yalnız sıfır fiyatlarını bayilerden bir sordurun. Saçma bir fiyatlama durumu var şuanda. DOD’da ikinci el Taigo’lar, T-Cross’lar T-Roc’lar falan sıfır ile aynı parada satılıyorlar. PSA grubunda da durum benzer olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 25 Ocak 2025; 22:46:38 >
Merhabalar, multimedya sizinkinden farklı sizde 2 tuş var bizde tek tuş. Sanırım daha kötü bir multimedya eklemişler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X