Arkadaşlar Ben Tailoring Skillini Seçtim Bugün Bikaç Sorum Olucaktı.
1. Coarse Thread ları Nerden Elde Edebilirim? İlla Satın mı almak Lazım?
2. Şuan Aprantice'im Fakat 60-70 tane Wool Cloth War Apranticeler Wool Clothu Kullanamıyormu?
3. Diğer Tailoring Ürünlerini de mi Satın Almak Lazım Bleach Fln. Onlar Moblardan Düşmüyormu?
Öncelikle tailoringsen eğer senin farmlayabilecegin malzeme ( tabi bunlar sadece skill geliştirirken kendine item dikerken daha değişik malzemeler gerekicek onların cogunu da farmlayabilirsin ) clothtur şu an için. İtemı dikmek için gereken threatları bleach i black dye ve benzeri itemları da tailoring supplies ve leatherworking supplies vendorlarında rahatlıkla bulabilirsin. Ayrıca appranticeler wool cloth kullanamaz diye tanımlamak yanlıs olur sen skillini arttırdıkca yeni clothları kullanabiliceksin. Örnegin apprantice sadece 75 skill e kadar gider. Ama sen 75 te de wool cloth la item dikebilirsin ( eger yanlıs hatırlamıyorsam ) ama bu sana skill vermeyebilir bunun için de tailoring trainer a gitmen gerekir.
Tailoring in başları çok kolay oluyor ama özellikle su an 270 den 300 e kadar resmen işkence rahat 500 runecloth lzm yetmeyebilir bile farmlanma imkanı biraz zor o yüzden ah den alınması lzm ki bazı serverlarda çok pahalı abartıyolar 10g falan satıyolar 20 tanesini o yüzden ilerde sıkıntı cekilebilir. Ucuz buldugun an satın almanı öneririm. Bazen 2g a falan bulunabiliyo....
hmm anladım teşşekür ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: Elfredy
Tailoring in başları çok kolay oluyor ama özellikle su an 270 den 300 e kadar resmen işkence rahat 500 runecloth lzm yetmeyebilir bile farmlanma imkanı biraz zor o yüzden ah den alınması lzm ki bazı serverlarda çok pahalı abartıyolar 10g falan satıyolar 20 tanesini o yüzden ilerde sıkıntı cekilebilir. Ucuz buldugun an satın almanı öneririm. Bazen 2g a falan bulunabiliyo....
270-300 neredeyse hiçbşi.. 375 yaptım ama herhalde 370 ten 375 yapmak için harcadığım para 300 den 370e kadar harcadığım praya eşittir..
quote:
Orjinalden alıntı: stealth213
quote:
Orjinalden alıntı: Elfredy
270-300 neredeyse hiçbşi.. 375 yaptım ama herhalde 370 ten 375 yapmak için harcadığım para 300 den 370e kadar harcadığım praya eşittir..
Her meslekte öyle.
e peki sorması ayıp o kadar para harcıyoruz ama bize getirisi iyi oluyormu???
Her meslekte öyle.
ama bn onu bilmiyodum
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
e peki sorması ayıp o kadar para harcıyoruz ama bize getirisi iyi oluyormu???
Evet, çanta yaparak satabilirsin ve 375 skillde Frozen Shadoweave, Spellfire, Spellstrike gibi çok iyi pve setleri dikebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme