Şimdi Ara

Tailorlara Uzmanlık Sorusu ...yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 35 level alt charım icin pante spell damage+stam ench arıorum ... battlegroundlarda goruorum ama yapana veya bilene rastlamadım oyunda ... yaptıranlarda solemio ne hikmetse ... size zahmet bilen birinin yardımı lazim ..link vs ne olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtjeyjeie -- 21 Ağustos 2008; 19:04:29 >

• onu ahta item enchantment kısmına bakarak da bulabiklirsin
    aha git orda satılıyor
    item enhancement mı enchantment mı ne orda hepsi
  • Bir haftadır her dakka bakıorum .. Ah de olsa kesin gorurdum .. cok nadir herhalde bilen biri varsa yardım ii olur
  • itemın ismi runic spellthread ah da kesinlikle vardır:)arattır bulursun .burdanda bakabilirsin click
  • yanlıs anlasıldım galiba :)) oyunun yenisi degilim ..bu ench veya bunun epici requires 60 level dio ... benim dedigim enchant cok kısıtlı alt charlarda var ..35 level adam da olan bi ench ... stam ve spell damage iceren :)
  • o enchantların hepsi 60 lvl istiyor boe item alıp main karakterinle basıcaksın o enchantları itemın lvl i önemli değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

o enchantların hepsi 60 lvl istiyor boe item alıp main karakterinle basıcaksın o enchantları itemın lvl i önemli değil

aynen öle:) bi tane lvl 60 üstü bi arkadasına sole itemına bassın versin sana:)genelde twinklerde olur onlar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkur ediorum yardımınız icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.