Şimdi Ara

TAKAS eldorado'da farmlı wizard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eldorado server'ında 43 lv wizardımı takas etmek istiyorum,lvlinin düşük olduğuna bakmayın şu anda charda 67k sp 10 günlük gold pre,12 günlük gold sp ticket, 19 günlük kedi var,farm en başta 64 lv wizard ve 60 lv bard olucak şekilde yapıldı fakat sp ticket sayesinde her lvl'da 3-4k sp kasıyo yani sp hesaplanandan daha uzun süre yeticek
    Char 4 lv guild'de,guilddeki arkadaşlar ve akademi başkanı çok iyi insanlar taxi yaptıkça benide ücretsiz olarak davet ediyorlar yani lvl atlama ve sp konusunda sıkıntı yok,istediğim chara gelince +64 chinese bir char arıyorum full farm olmasada orta derecede farmı yapılmış olmalı. Daha yüksek lvl,daha iyi charların farkları e-pin silk ile ödenir

itemlerinin resmini koymuyorum şu anda kendim lvl kasmadığım sürekli taxi de olduğum için NPC itemler var üstümde skill ve karakter ekranı resimleri
    kullanmadığım skilleri açmadım ama alan kişi isterse açabilir farmı yaparken hesaplamaya onlarıda katmıştım yani bütün skilleri açsanızda sp rahat rahat yeticek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huntersleader -- 19 Nisan 2008; 13:36:20 >

• up
  • Up Sefa yanlız +64 biraz abartı degil mi
    bi ara penonlarda yanımda oturursun
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22615062/tm.htm

takas düşünürsen...

64+ baya abartılı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lamb Of God -- 19 Nisan 2008; 16:26:28 >
  • nuker öncelikli tercih arkadaşın
    ayrıca +64 olmasa bile +60 istiyoruz
    Ayrıca charı bot kullanarak kassak bile +55 yaparız rahatlıkla preyle 15 gün boyunca
    not : chara hiç bir şekilde bot kullanılmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeteLin0 -- 19 Nisan 2008; 16:30:14 >
  • sanırım +64 çok olmuş öncelikli tercihim blader veya nuker olabilir farmı iyi şekilde yapılmış +52 bir charda olabilir ( benim charımdaki premium ve ticket'lardan dolayı )
  • güzel car hayırlı satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.