Şimdi Ara

Takas için öneri lütfen Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bana takas teklifinde bulundu sizden öneri bekliyorum. takas şu şekilde olacak:
    Bana 1 yıllık i7 920, termalright ultra 120 extreme rev c soğutucu, p6x58d-e anakartı sıfır alıcak ve üzerine 120 lira vericek,
    ben de ona: hepsi 2 aylık vatandan faturalı maximus 3 extreme anakartımı, i7 860 işlemcimi ve 3x2GB DDR3 1600MHz 1.65 volt cl9 (kit değil) ramlerimi vericem.
    sizce bu takas mantıklı mı? zarar etmem değer mi? yorumlarınız içi çok teşekkür ederim.

• Bence takaslama.

Hem senin ürünlerin de yeni sayılır 2 aylık yani.

Anakartın 400 küsür dolar. Onun anakartı 300 küsür dolar. Onun bu işten kârı var ki teklif etmiş.

Bence takas yapma.
  • Bence de takaslama... Bana gore mantikli degil 1 yillik i7 920 almak
  • kesinlikle takaslama takas içinde senin aleyhine mantıklı birşey içermiyor.
  • anakart bios revizyonu ile 6 core desteği sunuyor. ve 3 kanal bellek desteği var. sizce bunlar için 350 lira zarar etmeye değmezmi?
  • Sence ne zaman 4 cekirdek ve 4 izlege sahip turbo boostlu 2.8ghz de calisan bir islemci sana yetmemeye baslar ? 6 cekirdegi takma . Senin 6 cekirdege ihtiyac duydugun zamanda nasil islemciler cikar piyasaya. 3 kanal ile 2 kanal arasinda fark yok denecek kadar az. Yaptigin is ne pc ile bu arada ?
  • oyun oynuyorum. 5970 var 920, 860 tan daha az darboğaz yapmazmı sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla bana sorarsan i7 860,i7 920 den iyi bir islemci. Darbogaz soz konusu degil ama cok rahat voltaj vermeden 3.6ghz e gelirsin o islemciyle/
  • 6 çekirdekli işlemciye geçmeyi düşünüyorsan alınabilir ama o zaman da i7 920 almanın mantığı kalmaz..
    ben olsam takaslamazdım
  • ben de öyle düşündüm aslında i7 980x ucuzladığı zamanda bu anakartın bir esprisi kalmaz öyle değilmi?
  • Oyun oynayan biri ne yapsin i7 980x i. Cok sacma geliyor bu dusunceniz. Henuz 4 cekirdegi kullanamiyor oyunlar da kaldiki 6 cekirdege destek verecek...Dogru durust ekran kartinin potansiyelinden henuz yararlanamiyorda oyun yapimcilari birde 4 cekirdekten fazla cekirdege destek vermeye ugrasacaklar.
    Bence takasiniz cok sacma. Ram eksik kaliyor bir kere. O ramler nerden baksaniz 400tl,anakarttanda 150tl kadar zarar ediyorsunuz. 1 de eski bir islemci almak...
  • haklısınız arkadaşlar çok haklısınız. ben de çok saçma olduğunu biliyorum ama takası isteyen arkadaşa meramımı anlatmak için açtım konuyu hepinize çok teşekkür ederim. eksik olmayın.
  • Ben olsam takaslamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.