Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bana takas teklifinde bulundu sizden öneri bekliyorum. takas şu şekilde olacak: Bana 1 yıllık i7 920, termalright ultra 120 extreme rev c soğutucu, p6x58d-e anakartı sıfır alıcak ve üzerine 120 lira vericek, ben de ona: hepsi 2 aylık vatandan faturalı maximus 3 extreme anakartımı, i7 860 işlemcimi ve 3x2GB DDR3 1600MHz 1.65 volt cl9 (kit değil) ramlerimi vericem. sizce bu takas mantıklı mı? zarar etmem değer mi? yorumlarınız içi çok teşekkür ederim.
Bence takaslama.
Hem senin ürünlerin de yeni sayılır 2 aylık yani.
Anakartın 400 küsür dolar. Onun anakartı 300 küsür dolar. Onun bu işten kârı var ki teklif etmiş.
Bence takas yapma.
Bence de takaslama... Bana gore mantikli degil 1 yillik i7 920 almak
kesinlikle takaslama takas içinde senin aleyhine mantıklı birşey içermiyor.
anakart bios revizyonu ile 6 core desteği sunuyor. ve 3 kanal bellek desteği var. sizce bunlar için 350 lira zarar etmeye değmezmi?
Sence ne zaman 4 cekirdek ve 4 izlege sahip turbo boostlu 2.8ghz de calisan bir islemci sana yetmemeye baslar ? 6 cekirdegi takma . Senin 6 cekirdege ihtiyac duydugun zamanda nasil islemciler cikar piyasaya. 3 kanal ile 2 kanal arasinda fark yok denecek kadar az. Yaptigin is ne pc ile bu arada ?
oyun oynuyorum. 5970 var 920, 860 tan daha az darboğaz yapmazmı sizce?
Valla bana sorarsan i7 860,i7 920 den iyi bir islemci. Darbogaz soz konusu degil ama cok rahat voltaj vermeden 3.6ghz e gelirsin o islemciyle/
6 çekirdekli işlemciye geçmeyi düşünüyorsan alınabilir ama o zaman da i7 920 almanın mantığı kalmaz.. ben olsam takaslamazdım
ben de öyle düşündüm aslında i7 980x ucuzladığı zamanda bu anakartın bir esprisi kalmaz öyle değilmi?
Oyun oynayan biri ne yapsin i7 980x i. Cok sacma geliyor bu dusunceniz. Henuz 4 cekirdegi kullanamiyor oyunlar da kaldiki 6 cekirdege destek verecek...Dogru durust ekran kartinin potansiyelinden henuz yararlanamiyorda oyun yapimcilari birde 4 cekirdekten fazla cekirdege destek vermeye ugrasacaklar. Bence takasiniz cok sacma. Ram eksik kaliyor bir kere. O ramler nerden baksaniz 400tl,anakarttanda 150tl kadar zarar ediyorsunuz. 1 de eski bir islemci almak...
haklısınız arkadaşlar çok haklısınız. ben de çok saçma olduğunu biliyorum ama takası isteyen arkadaşa meramımı anlatmak için açtım konuyu hepinize çok teşekkür ederim. eksik olmayın.
Ben olsam takaslamam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme