Şimdi Ara

Takas ile alinacak ekran kartları.[660-670-680]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
5.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    AMD X6 1055T
    Gigabyte ud3h 890Gpa anakart
    Corsair H100
    Yukarıdaki 3lu ile takaslik ekran kartlari ariyorum;Duruma göre üzerine nakit takviye edilebilir.

GTX580SLI
    GTX660SLI
    Gtx680 asus dcuii top
    zotac 4gb,gtx 770 2gb-4gb,
    Hd7970zel sogytmali versiyonlar
    7870CROSSFİRE

------------------------------------------------

Şuan aktif olarak kullanılmakta.Vatan bilgisayar Fatura kesim tarihi ??/05/2011- FATURA FOTOKOPİSİ TESLİM EDİLECEK.Asus 3yıl garanti kapsamında ..... Herhangi bir sıkıntısı , bir kusuru yok...
    1adet kaldı.
    SANALPAZAR ,GG,KAPIDA ÖDEME KESİNLİKLE YOK.HAVALE KARGO YADA ELDEN GEL AL ŞEKLİNDE SATIŞTIR.
    ACİL İHTİYAÇ OLDUGU İÇİN KENDİME KAR PAYI BIRAKMIYORUM.PAZARLIK ZARAR ETTİRECEKSE SÜNNET DEĞİLDİR O YÜZDEN PAZARLIK YOK.
    FİYAT: 250Lira Satildi.(SADECE ASUS DİRECTCUii HD 6950 fiyatı) 0536-549-96 40 Muhammet COŞKUN
    .FİYAT SAAT 16:00 a kadar geçerlidir.16:00dan sonra bir anlama ifade etmeyeceği için eski fiyatından satışa çıkacaktır
     Takas ile alinacak ekran kartları.[660-670-680] Takas ile alinacak ekran kartları.[660-670-680]
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8600gts -- 28 Aralık 2013; 20:29:39 >

• pm
  • Kasanı çok beğendim. 1 nesil eski GPU için fiyat da iyi. Hayırlı satışlar.
  • Teşekkürler hocam kasayı güncelledim bugun biraz daha görsel olarak güzelleşti (: ZALMAN MFC3 ASROCK Z77 EXTREME ANAKART İŞLEMCİ UPGRADE ı yapdım daha siyah daha kırmızı ağırlıklı oldu. (:
    Gördüğüünz gibide eski parçalar satılık.
  • Hayırlı Satışlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.