Şimdi Ara

TAKAS//SAMSUNG NOTE 10 PLUS//HATASIZ//FUL KUTULU//GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 10+ Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ##Cihazim samsung Note 10 plus 256 GB siyah renk
    ## Cihazimin kutusu+ faturası+ (wodafone Faturalidir)
    ##Kutu içeriğinde sadece çevirici aparatı yoktur o da 20 yada 30 lira değerinde cok da önemli degil arti kitapçığı+iğnesi+Orjinal sarj aleti+kulakligi mevcutdur.
    ## 1 yıla yakın Samsung TR garantisi devam ediyor.
    ## Kozmetik acidan 10 uzerinden 10 alir.
    ##Donanimsal en ufak sorunu yoktur donma kasma vs.
    ## Kılıfı+uzerinde koruyucu şeffaf jelatini mevcut olduğundan ekranda en ufak cizik bile yoktur.
    # # Şimdi den alicisina hayirli ugurlu olsun Rabbim iyi gunlerde kullanmayı,iyi guzel haberler almayı nasip etsin...
    ## Satma sebebim maddi sebepten ötürü...
    NOT:
    Özellikle ilan yoruma kapalıdır PM Atarsanız

Yusuf kanar

İl dışı gönderim sağlarım sorun degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzur_24 -- 10 Ocak 2021; 23:33:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam cihazın arka camı değişti mi ? siyah renk demişsiniz, ama kutu üstündeki kalem mavi renk. siyah renk telefonun kutusunda siyah kalem rengi olur. ayrıca yine siyah renk telefonun yan cıtaları da siyah renktir. sizinki gümüş renk. buradan hem kutu üstündeki renk hemde çıta renginden anlasılıyor ki sizin telefon ay tozu grisi diye geçen renk. peki arka cam neden siyah o zaman ???
  • Hocam ilan yoruma kapalıdır yazdim buna rağmen pm atmak zor mu geliyor
  • huzur_24 kullanıcısına yanıt
    İyi de hocam bu yoruma açık/kapalı olayı değil. Direkt açıklamada sizin belirtmeniz gereken önemli bir ayrıntı. Neticede herkes bu telefonun kapağının, kutusunun vs. detaylarını bilmek zorunda değil. Eğer bir işlem yapıldıysa bunu doğrudan açıklamada belirtmeniz gerekir ki sonradan iki tarafın da başı ağrımasın. Yahut orijinali böyleyse keza yine arkadaşın yorumunun altına durumu açıklayıcı bir yorum yazmanız gerekir.

Kaldı ki burası dolandırıcıların cirit attığı sarı site yahut kırmızı site değil. DH insanların referansları ile öne çıktığı yegane oluşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKN.CNR

hocam cihazın arka camı değişti mi ? siyah renk demişsiniz, ama kutu üstündeki kalem mavi renk. siyah renk telefonun kutusunda siyah kalem rengi olur. ayrıca yine siyah renk telefonun yan cıtaları da siyah renktir. sizinki gümüş renk. buradan hem kutu üstündeki renk hemde çıta renginden anlasılıyor ki sizin telefon ay tozu grisi diye geçen renk. peki arka cam neden siyah o zaman ???
    Valla Samsung'da çalıştığım halde fark etmedim güzel dikkat etmişssiniz. Dediğiniz gibi cihaz kesinlikle siyah değil. Kutu itibari ile arkası yanar dönerli olan Ay Tozu Grisi adındaki renge sahip cihazdır.
    Fotoğraftan tam emin olamadım, arka kapak parlak olduğundan mı siyah gözüküyor yoksa siyah kapak mı takılmış anlayamadım. Alacak kişiler iç imei ile kapak imei kontrol etmeden almasın zaten.

Ayrıca sıfırı 6799 ₺iken 1 yıldan az garantisi kalmış cihaza böyle fiyat biçip sonra konu mesaja kapalıdır yapmak hiç hoş değil. Sahibinden'de kafasına göre herkesin kendi aracına ilan açıp 50k üstü fiyat yazması gibi bir şey bu.

• Aciklamada herseyi izah ettim arti bis sizmisiniz iyi niyetli ben islem gören bi cihaz olsaydı belirtirdim cok sukur kimseye bir yanlışımız olmadi ilan yoruma kapalıdır diye bekirtmeme rağmen yorum yaziyorsunuz pm atmak ne kadar zor kimseyi ilgilendirmez ayrıca kaca sattığım ayrıca benim referanslarimda var kimseye yanlışımız olmadi olmaz da hamdolsun ayrıca yok sifiri su kadar yok 1 yıl garantisi kalmış cihaza bu kadar verilmez vs birbibirinizi destekleyici mesajlar atarak neyi amacliyorsunuz anlasilan yapacak başka işiniz yok kime kaca satarim bu benim bileceğim şey....
  • erdemms E kullanıcısına yanıt
    Bak simdi bir detay belirtmedim diye beni dolandiricikla itham edemezsiniz siz kimsiniz ayrıca benim ilanima yorum belirtip dolandiricikla itham da bulunuyorsunuz yok şurası degil yok burası değil diyorsunuz zaten oralarda satacak olsam gider oralarda satardim benimde referansim var 3 kuruc için kimsenin hakkına girmedim bu zamana kadar kul hakkına giriyorsunuz hakkimi helal etmiyorum size ahirette mahşerde gorusuruz....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzur_24

Bak simdi bir detay belirtmedim diye beni dolandiricikla itham edemezsiniz siz kimsiniz ayrıca benim ilanima yorum belirtip dolandiricikla itham da bulunuyorsunuz yok şurası degil yok burası değil diyorsunuz zaten oralarda satacak olsam gider oralarda satardim benimde referansim var 3 kuruc için kimsenin hakkına girmedim bu zamana kadar kul hakkına giriyorsunuz hakkimi helal etmiyorum size ahirette mahşerde gorusuruz....
    Yahu bırakın boş lafları, AHaber ya da Akit değil burası. Size dolandırıcı da demedim dikkatli okuduysanız, yukarıda arkadaşın yazdığı konuya açıklık getireceğinize gelmiş burada ahiretmiş, mahşermiş din kasıyorsunuz hala.
  • ahiret mahşer vs dedi direkt kaçıyorum konudan.
  • Ben herseyi izah ettim boş konuşan varsa o da sizsiniz arti ne alakası var a haber yok akit kendimi savunumayacakmiyim siz kimsiniz ya kendinizi ne sanıyorsunuz...Din mi kasıyorum siz ne konuştuğunuzu ya bilmiyor yada ne ile itham ettiğinizi farketmiyorsunuz...Arti kul hakki yada iftira ile itham ediyorsunuz yeter uzatmanın alemi yok artık sizi Allaha havale ediyorum...
  • Almayı düşündüm ama içime sinmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.