Şimdi Ara

TAKASA GİDİYORUM GENÇLER Bİ EL ATIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde iphone 3g var. genpa çıkışlı. kullanmıyorum. karsı tarafta da 2 aylık kutulu faturalı nexus 7 tablet var. üstüne 100 lira verirsem takas olacak. aslında 2 cihaza da ihtiyacım yok. şeytan dürtüyor. tablet al diye. telefonum s3 iş görüyor ama alayım bulunsun diyorum. sizce mantıklı mı yoksa değmez nexus 7 ye mi dersiniz? 1 saate bulusacam cocukla.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

elimde iphone 3g var. genpa çıkışlı. kullanmıyorum. karsı tarafta da 2 aylık kutulu faturalı nexus 7 tablet var. üstüne 100 lira verirsem takas olacak. aslında 2 cihaza da ihtiyacım yok. şeytan dürtüyor. tablet al diye. telefonum s3 iş görüyor ama alayım bulunsun diyorum. sizce mantıklı mı yoksa değmez nexus 7 ye mi dersiniz? 1 saate bulusacam cocukla.

Nexus 7 sen nefret ediyorum açıkcası , kalitesiz bir cihaz , kamerası bile yok bildigim kadarı ile , o 100 TL yı kenara daha farklı seyler al :) yada 3G yı 300 TL ye falan sat bi 400 TL koy kenara iPad mini al :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G var ve genpa garantili ?

Yap takası.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Exorcist

elimde iphone 3g var. genpa çıkışlı. kullanmıyorum. karsı tarafta da 2 aylık kutulu faturalı nexus 7 tablet var. üstüne 100 lira verirsem takas olacak. aslında 2 cihaza da ihtiyacım yok. şeytan dürtüyor. tablet al diye. telefonum s3 iş görüyor ama alayım bulunsun diyorum. sizce mantıklı mı yoksa değmez nexus 7 ye mi dersiniz? 1 saate bulusacam cocukla.

3G yi kullanmiyorsaniz mantikli olabilir. Nexus googlein oldugu icin guncelleme sorunu yasamazsiniz. Tablet baska birsey. Ama yine de bir ios cihaziniz olsa iyi olurdu. Ama 3G ios sayilmaz islemcisi filan cok eski kaldi. Bence de cikarin elden.

• S3 varmış zaten tablet gereksiz olur. 3G yide 150 tlye sat kurtul.

• Gençler demişsin,ben de 40 yaş üstüsün diye düşündüm :))
    Arkadaşların dedigi gibi 3g yi elden çıkarmaya bak,Nexus güzel tablettir,100 tl verilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar iniz için çok sağolun arkadaşlar. 100 lira verdim aldim tableti. İsim gereği şantiyelerde gezi yorum AutoCAD falan da kurulabiliyormus buna. Fayda si olur sani yorum. Simdilik güzel gibi. Ne kadar androidi sevsem de tabi ki bir iPad değil bunun farkindayim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.