Şimdi Ara

TAKASLA ALINIK >> LG G2 veya LG G3 / İZMİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık LG Model #G3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TAKASLA ALINIK >> LG G2 veya LG G3 / İZMİR
    Merhaba,
    Vatan Bilgisayar'dan alınma kutulu faturalı ve garantisi hala devam eden siyah Xperia Z1 ve Sony mağazasından 75 TL ye alınmış orjinal kutulu şarj dock ile LG G2 veya LG G3 takas etmek istiyorum. G3 için üstüne makul nakit vereceğim.

Cihazım bir kere düştü köşelerinde ufak ezilmeler var. Bir de power tuşunun etrafındaki halka çıktı (ki bu kronik olabiliyormuş garanti ile çözülüyor) ve hoparlörünün önündeki ince plastik de düştü (bu da garanti kapsamında) Telefonu alacak kişi rahatsız olursa garanti ile bu sorunları çözebilir, ben iş sebebiyle telefonumu garantiye yollayamadım her an kullandığım için. Bunların dışında ÖN ve ARKA cam tamamen ÇİZİKSİZdir jelatinle kullanıldı.

Okuduğunuz için teşekkür ederim, iyi satışlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 23.04.2015 tarihinde teknosadan aldigim g3 servise verdim 0 ini verdiler verilis tarihi 08.10 .2015 1 haftadir kullaniyorum uzerindeki jelatinleri dahi cikartmadim ve lg turkiye garantisindedir fiyat 1100 tl olup son uretim 509k serisi telefondur kutusu kulakligi mevcuttur sarz aletinin dahi jelatini duruyor ithal urunlerle karsilastirmayin faturalari mevcuttur. diger serilerdeki isinma sorunu kasma sorunu yoktur arastirabilirsiniz rengi titan 16gb orta yollu 1000 e birakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.