Şimdi Ara

Takaslanan oyunlarda online oynama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum, takas aracılığıyla bir başkasından alınan oyunlarda (Ör : FIFA 2009 almayı planlıyorum) online oynamada sıkıntı olmuyor mu ? Bir önceki kullanıcının kendi hesabında register ettiği bir oyunu diğer bir oyuncu tekrardan register etmeye ya da online oynamaya kalktığında sorun çıkıyor mu ?

Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler

• FIFA 09 da nasıl bilmiyorum ama diğer oyunların kitapçıklarından çıkan kodlar hiçbir işe yaramıyor,sorunsuzca multi oynayabiliyorsun(Sadece PES 2008 deki kodu girmek zorunluydu online oynamak için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 13 Mayıs 2009; 11:05:33 >
  • Fifa 09 da sorun yok bende takasla aldım oynadım direk online
  • benim bütün oyunlar 2.el nerdeyse hiç sorun yaşamadım hatta kitapçıkta kod olduğunu yeni öğreniyorum
  • Zaten aslında soruyu soruş amacım da PES 2008'den kaynaklanıyor zira bu oyunu online oynamak için register etmeniz gerekiyor ve bunu kitapçık içindeki kodla yapıyorsunuz. Dolayısıyla aynı kod iki kez kullanılamaz korkusu oluştu ve diğer oyunları da böyle sandığım için endişeye kapıldım. Ama anlattığınıza göre diğer oyunlarda zaten böyle bir problem yok.

Teşekkür ederim cevaplar için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.