Herkese selamlar. Uzun yıllardır severek kullandığım dizüstü bilgisayarımı oyun oynayabileceğim bir cihaz ile takas etmek istiyorum. Aklımda şuan için Nintendo Switch Lite ve Eşdeğerinde Android Tabletler var. Diğer tekliflerinizi ise değerlendirebilirim.
Cihaz 2012 yılında İsveç'ten alınmıştır. Meraklısı zaten Thinkpad X serisini bilir. Malzeme ve donanım olarak üst seviyede bir cihazdır. 11.6 inc 1280x720 mat led ekrana sahiptir. Panelde herhangi sorun, kusur yoktur. Intel i3 2367m işlemci mevcuttur. Atom, celeron ve diğer u serisi işlemcilerden daha performanslıdır. 4x2 8gb DDR3 Samsung ram takılıdır. Aldığımda 4gb'dı aynı model Ram'den alıp yükselttim. Hala garantisi devam eden 128gb sıfır Pioneer marka ssd mevcuttur. Dolby advanced v2 hoparlör, Bluetooth 4.2, Çift kanal destekli (5ghz wifi ağlarına bağlanabileceğiniz) wifi adaptörü, 2x usb 3.0 1x usb 2.0 girişi, hdmi, vga, sd kart, ethernet girişleri vardır. Özetle donanım olarak klasmanındaki birçok cihazdan üsttedir. Ayrıca aşırı derecede sessiz çalışır ısınma gibi bir durum söz konusu değildir. Kozmetik olarak ise tek kusuru üst kapaktaki sadece güneşte gözüken kılcal çiziklerdir. Bunun dışında herhangi bir yerinde kırık, çatlak, ezik vs yoktur. Bütün parçaları orijinaldir ve faaldir. Kesinlikle tamir görmemiştir. Orijinal şarj aleti mevcuttur.
Bilgisayarım Türkiye'de bulabileceğiniz bir model değil. Donanımı, temizliği ve kalitesi ile fiyatını sonuna kadar hak eden bir cihaz. İş, okul, gündelik kullanım için ufak bir bilgisayar arayanlar için ideal.
Sarı sitede iki tane celeron işlemcili modeli 2000 liraya koyulmuş. Benim de belirlediğim takas fiyatı 2500 tl.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.