Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Lenovo Ideapad Flex 15IWL - C340 Modeli Satın Al 20 Eylül 2024 14:07 1 1 Lenovo Ideapad Flex 15IWL - C340 Modeli Ürün 2020 yılında Amerika'dan geldi, klavyesi US olduğu için TR klavyeye çevirdim (orijinal klavye kendim değiştirdim, sitcker vs değil :).Şarjı süresi 4-5 saat dizi izlerken, orijinal TR şarj aleti mevcuttur.Hem laptop hem tablet modelidir, bu yüzden ekran dokunmatik, ekranı katlayınca otomatik olarak tablet moduna geçmektedir. Dizi izlemek ve Youtube'da dolaşmak için kullanıyorum.İşlemci: i7 8565USSD Nvme m2: 512 GB WesternSSD Sata: Longline 1 TBRam: 20 GB DDR4GPU: MX230 2 GB1 hafta geçerli fiyat sonra acil durum kalktığı için satışı iptal edeceğim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2014 KIA RIO TRW Fren Sistemi Satılık (Diskler + Balatalar) PS5 Horizon Forbidden West Collector's Edition LG 43UJ630v Parçaları Satılık Lenovo IdeaPad C340-15IWL İngilizce Klavye
Letgo üzerinden elden teslim edilmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 2014 KIA RIO TRW Fren Sistemi Satılık (Diskler + Balatalar) PS5 Horizon Forbidden West Collector's Edition LG 43UJ630v Parçaları Satılık Lenovo IdeaPad C340-15IWL İngilizce Klavye