Şimdi Ara

Takaslık Steam Hesabı (CS:GO MG2, ETS 2, THIS WAR OF MINE, PORTAL 2)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Elimdeki steam hesabını mg2-dmg arası bir rankta ve prime account olan cs:go lu bir steam hesabı ile takaslamak istiyorum. Alacağım hesabın orijinal maili ile verilmesini tercih ederim.

Elimdeki hesabın detayları :

- Steam 35 Level (Steam arkaplan, atölye, vitrin çizimi veya ekran görüntüsü vitrini ekleyebilirsiniz, kısaca steam profilinizi customize edebilirsiniz.)
    - Toplam 69 adet oyun, CS:GO, ETS 2, This War of Mine ve Portal 2 dışında kalan 65 oyun bundle oyunlarıdır yani kıytırık oyunlardır.
    - CS:GO 320 saat, 59 win, MG2 rank (yaklaşık 3 haftadır mm girmiyorum rank silinebilir) Corporal rankı ise lvl 14.
    - Hesabımın hiçbir trade veya community banı yoktur. Uzun süredir mobil guard ile korunmaktadır.
    - Orijinal maili ile verme taraftarı değilim, çünkü günlük hayatta kullandığım bir mail adresine kayıtlı, hesabın ilk ve tek sahibi benim. Fakat elime takasta değerli bir hesap geçecekse orijinal maili ile de devredebilirim, fakat alelade hesaplar için orijinal mailini devretmeyeceğim.

İstediğim hesabın detayları :

- Steam level'ı önemli değil.
    - CS:GO dışında hiçbir oyun olmasa da sorun değil.
    - CS:GO mutlaka prime account olmalı ve rütbesi mg2-dmg aralığında olanlarla ilgileniyorum, amatör bir takımımız olduğu için mevcut elomuzu düşürmek istemiyorum.
    - Hesabın herhangi bir trade veya community banı olmamalı, 5$ lık kısıtlaması bulunmamalı.
    - Orijinal maili ile devredilmeli.

Elinizde bu tarz bir hesap varsa tekliflerinizi bekliyorum. Overpay yapmayacağım, bu yüzden lütfen supreme, global hesaplarınızı veya envanterli hesaplarınızı teklif etmeyiniz, nasıl olsa 2 gün sonra dmg'ye düşecek

Hesabımın profil linki :http://steamcommunity.com/id/zubbarukyun/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whattheayran -- 21 Mayıs 2017; 19:57:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.