Şimdi Ara

Takaslık veya satılık 72lvl roque+cleric char(venüs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 72lvl ve halen kasılmakta olan full farm roque+cleric charımı acil paraya sıkıştığım için satıyorum! fazla söze gerek yok charın üzerinde 18günlük exp time ticket bulunmakta bankasındada birkaç parça eşya vs. seti güzel değil kabul ediyorum 80lvlden sonra dizecektim setini 9d set ve silahları alınca çünkü elimdeki spnin 80e kadar götüreceğine inanıyorum :) ayrıca üzerinde 2 tanede avatar dress mevcut ve silk geçmişi iyidir. charın üzerinde 7 silk bulunmakta. Herhangi bir avatar peti yoktur. Charı aynı serverda 76+ full farm (skillerine lvline max olsa yeter) warrior+cleric charla takas etmek istiyorum (tercihen female)! tekliflerinizi bekliyorum! eğer satın almak isteyen olursa 120ytl istiyorum istanbul içi elden olabilir diğer iller için banka hesap numaralarımız vs. bilgilerimiz mevcut isteyen arkadaşlar güven konusunda sıkıntı çekmez :) ssler aşağıdadır her türlü yoruma açığım herkese iyi forumlar.

not : resimler bendemi çıkmıyor anlamadım beyler o nedenle download linkini koyuyorum oradan bakabilirsiniz. eğer sizdede çıkmıyorsa söyleyin düzelteyim

download : r/apidshare.com/files/172841310/Giyotin.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saroth -- 13 Aralık 2008; 4:14:08 >

• Hangi server onu yazarsan daha iyi olur alıcı için :)
  • aaa dikkatimizden kaçmış :) hemen yazalım
  • item resimlerini koymayı unutmuşun itemlerin güzelse takas edebilirizhttp://forum.donanimhaber.com/m_28257801/tm.htm
  • yine venüste char arıyorum! sadece warrior arıyorum ayrıca item resimleri çıkmıyor sorunu anlamadım aşağıda download linki war oradan da indirebilirsiniz.
  • babelde 75lv glavie ile takas edermisin ekle gs_boys@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ARdream CHar
    17 yıl önce açıldı
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sadece venüs demiştim ama kimse okumuyor herhalde! uppppppp
  • benim 80 glavie var grecede olurmu zor girilen bir server 4 tane ozel kıyafeti var 120 m parsı var itemleri güzel msn adresim kadir_ayln@hotmail.com
  • 80 lwl glavie satılıkmı? kadir ben ist oturuyom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.