Şimdi Ara

Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav Rockstar ve Take Two singleplayer modların hiçbirine laf etmezken hatta ara sıra bu mod sitelerini ve geliştiricilerini tanıtıp teşekkür ederken neden Türkçe yamalara savaş açmış, hiç düşündünüz mü?

OYUN BÜYÜK YEĞENLERİM, AH AH!..

Aynen öyle…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcansayan

Yav Rockstar ve Take Two singleplayer modların hiçbirine laf etmezken hatta ara sıra bu mod sitelerini ve geliştiricilerini tanıtıp teşekkür ederken neden Türkçe yamalara savaş açmış, hiç düşündünüz mü?

OYUN BÜYÜK YEĞENLERİM, AH AH!..

Aynen öyle…
    Dedikleriniz dogru olabilir. Ama kanıtınız yoksa ve bunu diyorsanız siz suçlu konuma düşersiniz. Mesela rdr2 yamasının iptal edilmesi reklam içinmiş. Rdr2 şikayetlerinin eger dogru makamlara ulaştıgını düşünüyorsanız. Ulaştıysa iptal edilmesi kaçınılmaz. Çünkü rdr2 yapımcısı take two oluşumu çok katı. Diyelim ki reklam için yapılıyor her şey. O zaman farklı frimaların oyunlarını da şikayet edin gerçekten onlar da take two gibi katıysa onları da kaldıracaklardır. Yani biraz ugraşın şikayet edin ve kanıt bulun. Aksi taktirde söylemlerinizin işi boş çünkü kanıt yok.

• ilk mesaja ekledim, buraya da ekleyeyim. bazı büyük oyunu gören arkadaşlar vardı ya hani
    https://www.merlininkazani.com/take-two-ucretsiz-turkce-yamalara-da-mudahale-etmeye-basladi-haber-112950
  • Çok büyük oyun dönüyor.

• Take-Two Mafia 3 ile Gta 5 yamalarını es geçmiş, hâlâ indirilebilir. Enteresan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickymouz

ilk mesaja ekledim, buraya da ekleyeyim. bazı büyük oyunu gören arkadaşlar vardı ya hani
    https://www.merlininkazani.com/take-two-ucretsiz-turkce-yamalara-da-mudahale-etmeye-basladi-haber-112950
    Biz diyince yog mog çekiyorlardı çok bilmişler. Umarım diğer firmalara zıplamaz bu olay. Adamlar mahvetti tüm Türkçe Yama mevzularını hala konuşuyorlar utanma yok 1 gram ayıp.

• quote:

Orijinalden alıntı: atessivas

Take-Two Mafia 3 ile Gta 5 yamalarını es geçmiş, hâlâ indirilebilir. Enteresan...
    Değil mi

• Haha konunun yorumlarını okuma fırsatım oldu. Bir kaç trol şikayet ettik,yamaları kaldırttık iyi oldu deyip ardından yamaları indirdim depoladım diyorlar. Samimiyetsizlik ve 2 yüzlülük böyle bir şey arkadaşlar.

Bir de bunlar ücretli yamalara karşılardı sözde. Ücretsiz yamalar da iyi olmuş demişler.
    Adamlar hem kendileriyle 100 lerce kez çeliştiler ve ne kadar samimiyetsiz ve kendi söylemleriyle çeliştiklerini tekrar tekrar yine kanıtlamış oldular. Asena bile sizin kadar kıvırmadı. Bu forum da niye böyle troller barındırılıyor anlamıyorum. Forumlar da facebook ceosu youtube admini tarzında adminler olmamalı. Fitnecilik diye bir şey de var. Bu fitnecilik en çok forumlarda yapılıyor.Fikir özgürlügü adı altında adamlar fitnecilik ve bozgunculuk yapıyorlar ve karakterlerinin ne kadar igrenç olduklarını herkese kanıtlıyorlar. Bu sebeble forumda facebook ceosu havasında adminler olmamalı. Esnek şekilde fitneciligi ve bozgunculuk bu forumda yasaktır diyebilecen adminler olmalı ve bunları sınırsız banlamalılar ip den ve ya harddiskin markasından falan. Giriş şansı bile verilmemeli bu foruma bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunefetr -- 21 Eylül 2020; 22:59:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.