Şimdi Ara

Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

• MrMetto kullanıcısına yanıt
    yakın derken bu sene içerisinde eklenir mi? bilgi mi aldınız
  • bikaç gün içerisinde yeni bir konu açıp son zamanlarda dönen saçmalıklarla ilgili ayrıntılı bir fikir belirteceğim.

şimdilik özet olarak şunu söyleyeyim.

ben inanmıyorum bu konulara. yok t2 yasaklattı yok firmalar ihtar çekti cart curt.

bu çeviri grubu şahıslar arlarında anlaşarak ücretsiz türkçe çeviri olayını bitirmek için bu yola çıktılar bu çok net belli.

üyelik sistemleri ile oyuncuların cebine göz diken bu oluşumlar yalan yanlış şeylerle insanlara korku salıp altan alta üyelik sistemleri ile türkçe yama yapıyoruz ayağına insanlardan para ÇALMAYA çalışıyorlar. artık bu ayan beyan ortada.

parayla üyelikle bile alamıyoz bazı yamaları diye hemen cevap vermeyin emin olun 3-5 aya alamıyoruz dediğiniz tüm yamalar o kurdukları üyelik sistemlerinin içinde satışa çıkacak. kaldırdık denilen yamaların hepsi ahanda buraya yazıyorum -silinmezse- hepsi tek tek satışa veya üyelikler içerisine kelenerek tekrar çıkartılacak. şikayet filan yok şikayet olsa bile devasa firmaların sizi kaale almak gibi bir durumları asla olamaz.

3-5 tane grup bi araya gelip bu küçük kendi halindeki oyuncu topluluğunu soymaya çalışıyor ve buna bir çok saf iyi yürekli insan bilmeden ön ayak oluyor. lütfen aklınızı başınıza alın. bundan 1-2 yıl sonra başınızı taşlara vurursunuz bu gidişle.

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Haklı olduğunuz noktalar var. Şüphelenmekte de haklısınız. Çünkü delil yok, ispat yok. Bir şeylere herkesin inanmasını umuyorlar. Bunun söylenti değil gerçek olduğuna ikna etmek için kanıt lazım, ama ortada o yok işte. Öyleyse de değilse de sıradan kullanıcı bunu bilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ahaha kafanda neler kurmuşsun öyle bunun ötesi şizofreni hastalığı bir sağlıkçı olarak korkutma beni ve çevremdekileri :) oyunçeviri ile anlaşıp oyunçeviri ücretsiz yamalarını kaldırttı ha iyi güldüm

Torbacının ismini söyle bu kafayı yaşamak istiyorum dostum. Oyunçeviri söyledigin gibi başka gruplarla anlaşıp ucuz işler peşinde koşmayacak bir oluşum. Zaten hiç bir çıkarı da olamaz bu saatten böyle birşey yaparsa. Bu söyledigin ithamlar: 'yamaları aralarında anlaşıp frimalar engellemiş gibi gösteriyorlar. Ve böylece reklam yapıyorlar' demen. 1-2 ay sonra rdr2 TÜRKÇE yamasını paylaşırlarsa belki inanırım. Belki diyorum yazılı bir belge ss'ı paylaşabilirler take two ile aralarında geçen. Kanıtta sunabilirler sizin gibilerin şüpheleri bitsin diye. Bunun dışında take two rdr2 yi yayınlatmazsa ki bence yayınlatmayacak senin söyledigin bütün ithamların içi bomboş. 5 yaşındaki çocuk bile ciddiye almaz :D
    Unknown

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 2 Ekim 2020; 11:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Unknown
    Ben dediğinize katılmıyorum açıkcası görkem güç iktidar sarhoşu oldu rdr 2 yamasında. Hemen havalandı kendini bir şey sanmaya başladı. İlk başladığında herkesle olumluydu pahalı olmayacağını söyledi 35 tl bile pahalı fiyat dedi dedi de dedi. Sonra yama çıkmasına yakın tavırları değişti zaten yama bir çıktı 50 tl discorda bunu söylemeye gidenleri banladı eleştiriyi kaldıramadı. Ne oldu peki sonra yamayı 30 a indirdi. En başta isim yapmak isteyen insan zaten bunu yapmazdı düşük fiyattan çıkartıp hem sürümden kazanır hem ismini duyururdu. Görkemi savunmayın şurada iş bilmezin tekidir. Kendisi kaşındı kendisi battı görsün yaptığı yanlış tercihlerin yancılarının ona ne kadar zarar verdiğini. Ama bu konu aynı zamanda türkçe yamaların geleceği açısından kötü bir konu olsada bu Take Two için adamların milyonlarca mod sayfası ve desteği de vardı. Şimdi mi akıllarına geldi bunları engellemek. İleride elbet yine çıkacağını düşünüyorum bu yamaların.

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Onu savunan yok, kendi söylemlerini belirtim. Her şekilde, yanlış strateji izledi zaten. Yamayi ücretli yapmasına da karşı değilim, her kişi emeğin karşılığını almalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 1 Ekim 2020; 11:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Onu savunan yok, kendi söylemlerini belirtim. Her şekilde, yanlış strateji izledi zaten. Yamayi ücretli yapmasına da karşı değilim, her kişi emeğin karşılığını almalıdır.
    Elbette haklısınız her emeğin karşılığı olmalı bende başladığında destekledim ücretli olması mantıklıydı çok uzun ve zor bir süreçti keşke emeklerinin karşılığını tepki çekmeden alabilselerdi olaylar hiç buraya gelmeseydi.

• RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Oyun türkçe değil, biri türkçe yapıyor. Diyor ki parayla satıyorum isteyen alabilir, emek verdim. Oyunu oynamayacak insanlar da nasıl parayla satıyorsun diye şikayet etti. Mevzu bundan ibaret. Oyunu türkçe oynamak isteyen insanlar parayı dünden vermeye razıydılar zaten.
  • Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı
  • bence firmayı sıkayet edelim zaten alışıgız şikayete iste sonucları geliyor bundan sonra ucretsiz yada ucretli yama devri bitmiştir
  • Panik yapmayın oyunlar gizliden gizliye çevrilir sızıntı şeklinde tüm sitelere servis edilir yama işini durduramazlar kısaca ben inanıyorum ki rdr 2 sızıntı şeklinde başka bir ekiple yama yayınlanacak bak görürsünüz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.