Şimdi Ara

Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
9.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çevirinin yaptığı yayınladığı la noire çevirisi malum şahısların tatavası yüzünden take two radarına girmiş. ücretsiz olan yama bile yayıncı firmadan gelen talep dolayısıyla kaldırılmış.

https://oyunceviri.net/l-a-noire/

https://oyunceviri.net/max-payne-3/

https://oyunceviri.net/mafia-2/

Take-Two ihtarıyla MAX PAYNE 3 - MAFIA 2 - LA NOIRE Yamaları Kaldırıldı | TayfunKey de kaldırdı

merlinin kazanı olayı haber yapmış

oyun haberleri - merlininkazani.com
    Take-Two, ücretsiz Türkçe yamalara da müdahale etmeye başladı
    https://www.merlininkazani.com/take-two-ucretsiz-turkce-yamalara-da-mudahale-etmeye-basladi-haber-112950

Tayfun Kumaş (TayfunKey) da yama çalışmalarını kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickymouz -- 24 Eylül 2020; 12:46:36 >

• Ben sana fazla gelirim Fuat abi 110'u çağırayım mı?

Ben hiçbir zaman ücretsiz yamalar yasal demedim zaten, sadece bu işin raconu gönüllülük esaslıdır dedim ve çoğu firma ücretsiz modlara hiçbir şey yapmıyor, buna Take Two da dahil. Birçok Take Two oyununun Steam'de RESMİ Workshop / Atölye sayfası var, NexusMods, GTAMods gibi sitelerde yıllardır Take Two oyunlarının ücretsiz sunulan modları var. NexusMods ve GTAMods sitelerine neden bir şey olmuyor? Birkaç sitede Take Two'nun Türkçe yamalarının kaldırılması hiçbir şey ifade etmediği gibi, bu durum Take Two'nun ücretsiz bile yama yapılmasını istemediği anlamına gelmez, kendi kendinize gelin güvey olmayın. Bahsettiğiniz siteler kendilerini garantiye almak için kaldırmış olabilirler, Take Two bu siteler üzerinde yamalardan ticari gelir elde edildiğini düşünmüş olabilir, ya da en basit şekliyle telif haklarına sahip olarak en doğal hakları olan Türkiye'de oyunlarına mod/yerelleştirme yapılmasına izin vermiyor olabilirler? Türkiye'de izin vermiyor diye, illa "Take Two modlamaya tamamen karşı" demek mi oluyor bu? Öyleyse aşağıda STEAM WORKSHOP linklerini verdiğim oyunlar ne? Steam yasa dışı bir şekilde Take Two oyunlarının modlarını mı dağıtıyor yani?

https://steamcommunity.com/app/8930/workshop/

https://steamcommunity.com/app/289070/workshop/

https://steamcommunity.com/app/65980/workshop/

https://steamcommunity.com/app/268500/workshop/

https://steamcommunity.com/app/882100/workshop/

O yüzden daha fazla kendini rezil rüsva etme istersen? Geçen gün de modlama sektörü dediğimde de "sektör mü? haha" diyordunuz, verdim cevabınızı, sustunuz. Hiçbir şey bilmeden boş boş konuşup duruyorsunuz günlerdir, ondan sonra biz cevap verince de "amma tantana ettiniz, çeviri grupları forumdan ayrıldı, rdr2 yaması iptal oldu, hala konuşuyorsunuz" diyorsunuz. Susmayan ve olayı büyüten sizsiniz, tıpkı en başında forumu ve insanları kışkırtıp süreci bu noktaya getirenlerin sizler olduğu gibi. Kendi kendinizi baltaladınız farkında değilsiniz..

Ayrıca siz ve şakşakçılarınız değil miydiniz "Take Two 3-5 çapulcunun mailini mi dikkate alacak?" diyenler, ne oldu?

Bu kuyruk acınızın sebebini de biliyorum, kolay yoldan para kazanmayı düşünüyordunuz ama forum engel oldu buna. O yüzden şimdi sürekli foruma ve insanlara sataşıp duruyorsunuz ama bu iş dönüş dolaşıp yine sizi vuracak. Şu Horizon Zero Dawn yamasını bekliyoruz, üyelik sistemini bekliyoruz, hadi çıkarın da insanlar gönül rahatlığıyla, doya doya Türkçe oynasınlar.
    Şimdi hani o yamalar ücretsiz olduğu sürece yapılabilir, paylaşılabilir diyen çok bilmişler? Hani neredesiniz aloooo?

E tabi yüzünüz varsa gelip burada "YAMA ÜCRETLİ OLURSA O ZAMAN TELİF YERSİNİZ, HAKSIZ KAZANÇ VAR ABÜÜ, YAMA ÜCRETSİZ YAP BİŞİ OLMAZ ABÜÜÜÜ" diyen çok bilmişler neredesiniz alooo?

Eğer bu forumda 1 gram gururunuz var ise tüm ücretli/ ücretsiz yamaları şikayet eder, kullandığınız her ücretsiz yama içinde özür dilersiniz.. Var mı o kadar yürek?

John muydu neydi önce o gelsin. Sonra da erol. Diğerlerini de bekliyorum. Ne oldu şimdi?

Daha beter olacaksınız bunlar yine iyi günleriniz.

Tüm hayatı boyunca asosyal olmuş, doğru düzgün arkadaşı vs. olmamış, ergenliğini ve gençliğini pc başında oyun oynayarak harcamış, çevreleri tarafından sürekli dışlanmış, bir açık ve fırsatını bulup bir yerlere gelmiş ve cebi para görünce de "Fakirler ölsün" mottosunu benimsemiş bir insandan daha azı beklenebilir mi? İngilizce bilmememe rağmen bence bütün Türkçe yamalar kaldırılsın. Oyun oynamak bir lükstür, dil biliyorsan oynarsın. Bilmiyorsan da böyle boş boş savunuculuk yaparsın. O meşhur "Paran varsa oynarsın" lafını artık "Dil bilirsen oynarsın" a çevirin ya da parasını verir oyunu oynatır izlersiniz. Anonymus denen oluşum Türkçe yama sektörünün bir virüsüdür. Yok edilmesi gerek, kafalarında türlü türlü fitne düşüncelerle alengirli işlere girişip, bizim okuduğu her şeyi kabul eden milletimizi adeta dolduruyorlar. Onlarda sorgusuz sualsiz körü körüne savunmaya geçip şakşakçılık yapmaya devam ediyorlar. İnsanları öyle bir kendinize gıcık kaptırıyorsunuz ki, bazen "haklılar" diyorum. Çirkeflik hayat felsefeniz olmuş... Bi yürüyün gidin abi yaa, salın artık şu Türkçe yamaları. Her ne kadar çoğu yamaya istek de yapsam bir gün bir açıklama gelse "Türkçe yama yapmayı ülkece durdurduk" diye. Zerre üzülmem. Banane abi hayatta oyundan daha önemli şeyler var. Neyse konuya döneyim, her ne kadar yamaların şikayet edildiğini düşünmesem de, yamaları TK2'ye şikayet etmekten yerine Anonymous'u devlet yetkililerine şikayet etmek daha mantıklıdır. Bu grup ya da oluşum ortadan kaybolunca yama sektörü kendine gelmeye başlar. Bilen birisi varsa bu tarz işleri nereye şikayet edebiliriz yoruma link bıraksın ilk şikayeti de ben yapacağım. İster ölücü deyin, ister beleşçi deyin, otlakçı , mezarcı zerre umurumda değil. Siz evvela bi sorgulamayı öğrenin, körü körüne her şeye atlamayın, kafanızı kullanın. Diğer çeviri gruplarıyla bir alıp veremediğim yok. Adamlar net çünkü, parayı verin yamayı alın. Bunlar gibi kafalarında 1001 tilki gezmiyor...
    Yarın şu yeni üyelik sistemiyle birlikte yeni oyunların yamaları yayınlansın da millet keyifle () ve gönül rahatlığıyla Horizon, Nioh, Heavy Rain gibi oyunları Türkçe oynasın. Sabırsızlıkla bekliyoruz çıkmasını..

Theflash şakşakçısı dikkatli ol da seni şutlamasınlar. Benim ekibim de yok, tek tabancayım, sizin gibi Discord üzerinden de toplanıp gelmiyorum, yıllardır bu forumdayım, sizin gibi çok şakşakçı banlandı, yeri geldi banlattım. O moderatör arkadaşınıza da çok güvenmeyin, benden söylemesi.. Burası kimsenin tapulu malı değil, hele hele egosunu tatmin edebileceği bir yer hiç değil. Her şeyin bir zamanı var..
    Yapımcı firma: Guerrilla Games / community@guerrilla-games.com

Dağıtımcı firma: Sony / infringement@playstation.sony.com

Ayrıca eski Playstation Türkiye ülke müdürü Mustafa Yiğit'i de CC'ye ekleyebilirsin. / mustafa.yigit@eu.sony.com

Yalnız tavsiyem yamaların çıkmasını bekle, hem elinde kanıtlarla mail atarsın, hem de başka sürprizler olabilir
    bikaç gün içerisinde yeni bir konu açıp son zamanlarda dönen saçmalıklarla ilgili ayrıntılı bir fikir belirteceğim.

şimdilik özet olarak şunu söyleyeyim.

ben inanmıyorum bu konulara. yok t2 yasaklattı yok firmalar ihtar çekti cart curt.

bu çeviri grubu şahıslar arlarında anlaşarak ücretsiz türkçe çeviri olayını bitirmek için bu yola çıktılar bu çok net belli.

üyelik sistemleri ile oyuncuların cebine göz diken bu oluşumlar yalan yanlış şeylerle insanlara korku salıp altan alta üyelik sistemleri ile türkçe yama yapıyoruz ayağına insanlardan para ÇALMAYA çalışıyorlar. artık bu ayan beyan ortada.

parayla üyelikle bile alamıyoz bazı yamaları diye hemen cevap vermeyin emin olun 3-5 aya alamıyoruz dediğiniz tüm yamalar o kurdukları üyelik sistemlerinin içinde satışa çıkacak. kaldırdık denilen yamaların hepsi ahanda buraya yazıyorum -silinmezse- hepsi tek tek satışa veya üyelikler içerisine kelenerek tekrar çıkartılacak. şikayet filan yok şikayet olsa bile devasa firmaların sizi kaale almak gibi bir durumları asla olamaz.

3-5 tane grup bi araya gelip bu küçük kendi halindeki oyuncu topluluğunu soymaya çalışıyor ve buna bir çok saf iyi yürekli insan bilmeden ön ayak oluyor. lütfen aklınızı başınıza alın. bundan 1-2 yıl sonra başınızı taşlara vurursunuz bu gidişle.
  • Bu millete mustahak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanında iyiki clouda yedeklemişim yamaları :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OptimizedSettings -- 18 Eylül 2020; 10:37:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam hocam yama lazım olursa not ettim seni:D
  • Hocam bana gönderir misin özelden?

• cdk3y kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam

• Mafia II Ve Max Payne 3 Yapımcı firma tarafından kaldırıldı Sadece La noire değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-539FEDCD1 -- 18 Eylül 2020; 16:53:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet öyleymiş, yeni gördüm. ekliyorum ilk mesaja
  • Şaka gibi.
  • Aziz Nesin türk insanının yüzde 60'ı salaktır dediğinde ne kadar haklıydı, parayla bu işi yapanlar halen devam ederken, gönüllü olarak yapan bir kişiyi bırakmadılar. Paralı yamaya laf eden andavallar.Neyse hak ettikleri zekalarına uygun traslate yamayı kullanabilirler
  • Yaptığınızla gurur duyun DH Ölücüleri
  • HALEN KENDİ KENDİNİZ EZİKLEYİP SUÇLAMAYA DEVAM EDİN, YAHU SANAL ORTAMDA BU OYUNLARIN BİNLERCE YAMALARI MODLARI MEVCUT, TÜRKÇE ÇEVİRİYEMİ KAFAYI TAKIYOR BİR TEK BU ADAMLAR DİYE BİR DÜŞÜNÜR İNSAN
  • Şimdi hani o yamalar ücretsiz olduğu sürece yapılabilir, paylaşılabilir diyen çok bilmişler? Hani neredesiniz aloooo?

E tabi yüzünüz varsa gelip burada "YAMA ÜCRETLİ OLURSA O ZAMAN TELİF YERSİNİZ, HAKSIZ KAZANÇ VAR ABÜÜ, YAMA ÜCRETSİZ YAP BİŞİ OLMAZ ABÜÜÜÜ" diyen çok bilmişler neredesiniz alooo?

Eğer bu forumda 1 gram gururunuz var ise tüm ücretli/ ücretsiz yamaları şikayet eder, kullandığınız her ücretsiz yama içinde özür dilersiniz.. Var mı o kadar yürek?

John muydu neydi önce o gelsin. Sonra da erol. Diğerlerini de bekliyorum. Ne oldu şimdi?

Daha beter olacaksınız bunlar yine iyi günleriniz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.