Şimdi Ara

TAKI SEÇİMİ YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 81 LVL WARYOR ÇARIM WAR 30 GBLİK BÜTÇE AYIRMIŞTIM TAKIYA DÜN AKŞAN DUAL HEROS+0 VE STRİNG OF SKULLS+0 ALDIM ÖNCELİKLE SİZCE BU TAKILAR NASIL BİRDE NECK VE KÜPE SEÇİMİ İÇİN NE ALMALIYIM 15GB KADAR PARAM KALDI

• ilk önce sunu söyliyim czde iron set şart
    in>+2 +1wp
    ib>glass>+1sos
    Dual roc+1 +0
    küpelere paran yetmesse old we al oda işini görür
  • iron set şart değil ama olsa iyi olur 30 gb ye ise şöyle bi char dizilebilir ve çokta güzel olur

+7 shell set
    +8 raptor
    atack or atack valkry and pathos
    old wp
    dual old roc
    dual old we
    old ske

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruoja -- 24 Eylül 2010; 11:29:04 >
  • Takilar icin en iyi 2 kombinasyon var. Bunlar oldukca iyi ve 30gb ye rahatlikla tamamlanacak kombinasyonlardir.

Krowaz Set var ise
    Warrior Pendant
    Skeleton Belt > SOSkull > SOSorrow
    2x Heros Valor
    2x Minotaurs Earring (2x Warrior Earring oneririm ama pahalli olabilir)

Shell Set var ise eger
    Warrior Pendant
    Skeleton Belt
    2x Ring Of Courage
    2x Warrior Earring > 2x Platinum Earring
  • ARKADAŞLAR SİLAH RAPTOR 9 ELBİSE +8 SHEL SETİM VAR SADECE SORUN TAKILARIM ONLARIDA DEDİĞİM GİBİ DUAL HEROS+0 ALDIM BELT STRİNG OF SKULLS+0 ALDIM KÜPE YE BENDE WAR.EARN+1 DÜŞÜNÜYORUM NECK İÇİN KARARSIZIM W.P+1 NASIL SİZCE
  • Mage ler seni rahatsiz etmiyorsa Hero lari mutlaka degistir. 1 STR icin verdigin defans ve HP ye degmiyor. IN yapamiyorsanda WP +1 yada +2 cok iyi secim. Belt icinde 3-5 str ile odun verdigin defansi birkez daha gozden gecirmelisin. Bence SOS yerine (maddi olarakda) Skeleton Belt tercih etmen PVP alanlarinda sana avantaj saglar.
  • Abi 81 çara +9raptorlu chara ske taktırıosunuz aglıcam simdi yaİlk glass ve +1wp yap bunların %100 olması lazım
  • glas ve wp+1 bu akşam pazardan araştıracam ayrıca cz de mageler manyak rahatsız ediyorlar kesinlikle sıkıntı adamlar towndan adam alıyorlar 3-5 tane aynı anda novalarla
  • Elindeki gblerle ticaret yap, çünkü şimdi alacağın uniqueler seni tatmin etmeyebilir. Az ticaret yaparak takılarını daha iyi yapabilirsin.
  • @sound_of_silence!
    Adamin butcesi 15gb, Glass belt desen 10-12gb bu adam WP+1 i nasil alacak? Yada hicmi pot yada item alip satmayacak? Butce sinirliysa mumkun oldugunca dengeleyip gitmek gerekir.
  • EET ELİMDE 2 SEÇENEK VAR DEDİĞİNİZ GİBİ YA TİCARET YADA MAKUL FİATLI TAKILAR YADA ANVİLE YANAŞACAZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.