Şimdi Ara

Takım arkadaşlarıma bir türlü ward aldırtamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ADC Hariç hangi lanede oynarsam oynayım her base attıgımda 2 tane ward alma alışkanlıgım oldu gank yememek için uygun yerlere koyuyorum onlar sayesinde bir süre lanede kalip tekrar base attıgımda bir büyük item + 2 ward parası çıkartıyorum tekrar geliyorum.Ama nedense bronz ligi maçlarında supportlar hariç benden başka ward koyan neredeyse yok.Hayır ward al diyorum param yok diyor.İtem tamamlayamıyorum diyor.Adam solotop oynuyor kırmızı takımda, Karşıdaki mavi takım oyuncusu kule altı bekliyor buda minyon iktirdikçe iktiriyor.Kırmızı takımdan zaten gang yeme potansiyelin soloda daha fazla niye ward koymuyosun ki ? Yani Adam gelicek belli bişey bunun alemi ne yani.Al 2 tane ward koy 6dakka kafana bak 6 dakkada bir 150 para vermek bazı insanlara zor geliyor

• Bronzdan gümüşe doğru ilerledikçe yavaş yavaş ward koymaya başlıyorlar. Denendi onaylandı.
  • Bronzeda ne bekliyorsun? Çoluk çocuk hepsi.

Ayrıca ward beni hayatta tutmuyor zaten ben almıyorum boşa para

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuva item'ı o napıcan ward'u falan
  • gang
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

gang

devamına plank yazcakdım unutmuşum
  • Bunun ligle değilde alışkanlıkla alakası var. ben hangi lanede oynasam adc hariç 1-2 wardla cıkarım support oynadığım zaman karşı tarafın jungle full ward olur . bunun biraz alışkanlık birazda fazla support oynamakla alakası var kazanmak istiyosan ward şart 75 gold sizin kasmanızı engel olmaz karşıya 300 gold vermek yerine ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oynadığım oyunların çoğunda bu sorunu yaşıyorum. Ama %40 civarında solo oynayan adam da lane aşamasında alıyor ward, lane aşaması bitince o da almıyor. Yaklaşık 4 minyona bi ward almak zor geliyor adamlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.