Şimdi Ara

Takım elbise için parfüm önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar düğünlerde dıșarıya akșam yemeğine gittiğimde sıkacağım bir parfüm arıyorum aslın parfümlerden pek anlamam sizlere güveniyorum. Ne önerirsiniz?
    Bu arada bütçe biraz öğrenci iși gibi olsa da ben 100-180tl diyeyim fakat ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bvlgari Aqva orgazm etkisi yaşatır.Kokusunu içine çeken bir daha unutamaz.Tecrübeyle sabittir!

• quote:

Orijinalden alıntı: nicolasneron

Bvlgari Aqva orgazm etkisi yaşatır.Kokusunu içine çeken bir daha unutamaz.Tecrübeyle sabittir!

Teşekkürler biraz baktım sanırım olabilir. Fiyat da iyi bazıları kalıcılığı az diyor 2 saate uçup gidiyor deniyor acaba doğrumu gerçi düșününce de kıyafete sıkınca da 6 saat kalır gibime geliyor. Teşekkürler tekrar.

Bașka önerilere de açığım

• Gayet kalıcı 12 saatlik etkisi var ben memnunum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicolasneron

Gayet kalıcı 12 saatlik etkisi var ben memnunum :)

Tamam o zaman teşekkürler.

• Takim elbise icin agir bir parfum harika olur diesel for life cok iyi gider

• quote:

Orijinalden alıntı: berkiterki

Takim elbise icin agir bir parfum harika olur diesel for life cok iyi gider

Hmm bence de ağır olması iyi olur tavsiyenizi dikkate alacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalıcı Açık Parfüm Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Armani Black Code fazla kalıcı olmamakla birlikte müthiş bir kokudur. Fakat bu sıcaklarda bunaltıcı gelebilir.

Blue De Chanel de çok şık bir parfümdür farkedilirliği birazcık zayıf kalsa da. Ama kesinlikle denemeye değer yaz mevsimine uygundur.

Bu yazdıklarımı DP gibi açık parfümcülerden alırsan ucuza getirirsin. Fakat dediğim gibi açık parfüm, kalıcılığı orijinallere göre daha fazla olabiliyor ama zararları da vardır elbet. Mesela alırsan tenine sıkma içinde ne var belli değil.

Yok hem ucuz olsun hem orijinal olsun diyorsan kalıcılığı 10 numara olan Rebul Prestige öneririm. Bu da takım elbiseye uyacak bir kokudur zaten önerdiğim 3 parfümün de reklam yüzleri takım elbiseli. Rebul'u marketlerde 25 TL civarına bulabilirsin. Farkedilirliği yüksek ve kalıcıdır, çok fazla olumlu yorum almıştım. Biraz ağır kaçabilir bilgin olsun sonuçta yaz mevsimindeyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.