Şimdi Ara

Takım elbise tavsiye .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir iki ay içinde takım elbise lazım olacak ve ben hiç tecrübem olmadigindan karar veremedim , sizlerin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.

bi de benim sıkıntım boyum kısa bi de zayıfım minyon tipliyim. boy 1.65 kilo 55 civarlari. Böyle hafiften spor tarz mi olur nasıl olur bilmiyorum , marka tarz olarak nasıl bişeyler önerirsiniz. Fiyat olarak sorun değil yeterki üzerimde fit dursun siritmasin yakışsın.

herkese teşekkürler şimdiden.

• aleyküm selam hayırlı cumalar.

bunun bir ölçüsü tarifi olamaz gidip deneyip üzerinde görüp karar verebilirsin.git bir avm ye bir kaç dükkan gez modellere bak giy çıkar dene içine sineni al.
  • dostum kusura bakma da 165 boyda takım elbise giyersen düdüklü tencere gibi durursun

bakınız;

Takım elbise tavsiye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

dostum kusura bakma da 165 boyda takım elbise giyersen düdüklü tencere gibi durursun

bakınız;

Takım elbise tavsiye .

aynen

konuyu açan arkadaş ne için istediğin yazmamışsın ama gömlek - pantalon giysen daha iyi olur çünkü diğer türlü kötü olur zira herkes takım giyerse çok göze batarsın

• hocam napalım elde olan bu iyi bi tencere bulup telafi etmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenqwerty

hocam napalım elde olan bu iyi bi tencere bulup telafi etmek lazım.
    üstüne birde şemsiye takım elbise giymiş mantar olursun hahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

dostum kusura bakma da 165 boyda takım elbise giyersen düdüklü tencere gibi durursun

bakınız;

Takım elbise tavsiye .

aynen

konuyu açan arkadaş ne için istediğin yazmamışsın ama gömlek - pantalon giysen daha iyi olur çünkü diğer türlü kötü olur zira herkes takım giyerse çok göze batarsın

mülakatta giymek için hocam mecbur yani ceketsiz olmaz heralde . hiç mi benim ölçülerimde insan yok arkadaş ne giyiyor bunlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

bakınız;

Takım elbise tavsiye .

aynen

mülakatta giymek için hocam mecbur yani ceketsiz olmaz heralde . hiç mi benim ölçülerimde insan yok arkadaş ne giyiyor bunlar

hacı sen takım elbise denemeye git,gizli bir yerde ayna karşısına geç çek kendini,yalnız kafan görünmesin

ona göre bi yorum yapalım biz

• 1 kişi düzgün cevap verse bi
  • Aksarayda yeralti carsisinda deli gibi takimci var alirsam bnde ordan alicam hepsi esnaf halden yoldan anlarlar istbldaysan tabi
  • ankaradayim . bugün biraz bakayım ne var ne yok piyasada
  • quote:

ankaradayim . bugün biraz bakayım ne var ne yok piyasada
    takım elbisenin boyla ilgisi yok, her türlü class durur, insanların kalıtsal özellikleriyle dalga geçilmesinide anlamıyorum, 184 üm dötüm davul gibi dalga geçecekseniz böyle şeylerle geçin dalganızı, adam ciddi bi soru sormuş, yorumlar ne zekice ne komik...

ankarada ankamallde oxxo nun olduğu katta 3-4 dükkan var dostum onlara bakabilirsin, güzel modelleri vardı bende yaz sonundaki bi etkinlik için takım elbise arayışındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

takım elbisenin boyla ilgisi yok, her türlü class durur, insanların kalıtsal özellikleriyle dalga geçilmesinide anlamıyorum, 184 üm dötüm davul gibi dalga geçecekseniz böyle şeylerle geçin dalganızı, adam ciddi bi soru sormuş, yorumlar ne zekice ne komik...

ankarada ankamallde oxxo nun olduğu katta 3-4 dükkan var dostum onlara bakabilirsin, güzel modelleri vardı bende yaz sonundaki bi etkinlik için takım elbise arayışındayım.

Alıntıları Göster
    Bu sıcakta takım elbise giyilmez. Bunu bilir bunu söylerim. Ben 1 ay önce giydim eve geldiğimde su gibi terlemiştim. Göbek filan var diye ceketide çıkaramamıştım

• quote:

Alıntıları Göster
    avmlerdi erkek magazalarına git işte..hepsinde 1-2 model dene..elemanlarda anlar zaten gerekli ayarlamayı yaparlar...

• quote:

Teşekkürler hocam . Malesef dediginiz gibi bazı şeyleri seçmek elimizde olmadigindan malesef böyle şeyler oluyor. Çeken bilir deyip geçiyoruz napalım.

Dediginiz yere en kisa zamanda gidip bakmaya çalışayım. Geri dönüş yaparım
  • dostum ben de bu yaz sonu alacağım takım elbise. Boy 1,68. Stajım olduğu için takım mecbur :) boyun fark edeceğini sanmıyorum ama kilo kısmı sıkıntılı. Çok zayıf olunca yakışmayabiliyor. Ama omuzlarin dar değilse kurtarırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3t.#

dostum ben de bu yaz sonu alacağım takım elbise. Boy 1,68. Stajım olduğu için takım mecbur :) boyun fark edeceğini sanmıyorum ama kilo kısmı sıkıntılı. Çok zayıf olunca yakışmayabiliyor. Ama omuzlarin dar değilse kurtarırsın.

senin boya 60 65 kg arası normal sanırım . benim de biraz kilo almam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum
  • güncel...
  • güncel
  • quote:

güncel
    Herhangi bir alışveriş merkezine gidip Ramsey,Network gibi markaların mağazalarına bakabilirsin. Üzerinde görmeden buradan ne yazarsak boş denemeden olmaz. Özellikle bu yazdığım markaların tarzlarını beğeniyorum ve genç kesime hitap ediyor. Boyuna göre uygun takım bulursun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.