Şimdi Ara

Takım S.O.S veriyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaleciden başlayıp forvete kadar gidelim ;

Muslera ; Bugün kötüydü.Yediği golü normalde kendi kalitesiyle kurtarırdı.Ve ayrıca rizesporun bir kaç net şutunda beklemekle yetindi,yanlış kademe durdu.Biraz daha falsolu vursalardı 2 gol daha yerdik.
    Dany: İyi bir yedek 4.stoperdan başka birşey olamaz.Adam kaçırması ve akıllıca oynamaması ziraat ve 3.sınıf lig maçları harici forma giymemesi lazım.
    Hakan: Hiç bir gayret göstermiyor.Forma verildiğinde her zamanki gibi.
    Selçuk:Bugün iyi oynasada eski tempo ve heyecanı yok.Terim etkisi olabilir.
    Bruma:Tek kötü yanı son vuruşlar.Kendisini geliştirene kadar bireyselliği bırakmalı.
    Sneijder:Gelen ilk transfer teklifini düşenecektir.Bu sene avrupada başarılı olamazsak ayrılmayı kesinlikle isteyecektir.
    Burak : Moralsiz.Bu adama gol attıran tek şey moral.Oda gol atınca oluyor zaten.

Takıma acil ; Chedjouyu kazanamazsak bir stoper.Bir bulabilirsek sol bek,iyi ve genç bir yedek kaleci,ve hızlı,son vuruşu iyi forvet almamız gerekir.Bunları yapıp 4-5-1 taktiğiyle oynarsak en az şampiyonlar ligi yarı finaline ulaşırız.Başımızda fatih terim bile olmasa bu takviyelerle takım kendiliğinden oynar.Çünkü ritim veren iki kanat oyuncumuz var (amrabat,bruma )

• muslera: hiç hatası yoktu.
    dany: klasik dany, 1-2 yerde defansta top kaptırdı.
    hakan: ortalamasının çok üzerindeydi.
    selçuk: 1,5 senedir fatih terim varken bile oynamadığı kadar iyi oynadı, hangi terim etkisi?
    sneijder: kendini toparlasın da anca öyle gider.
    burak: kesinlikle kesilmesi gerekiyor.

takım öyle sos falan vermiyor, abartılacak bir şey yok. son vuruş ve yan top problemlerimiz var.
  • Ek olarak kanatlardan gittiğimizde çok iyi pozisyonlara girebildiğimizi gördük.Umarım yeni gelen teknik direktör fatih terim gibi orta alandan sonuca gitmeyi düşünmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

muslera: hiç hatası yoktu.
    selçuk: 1,5 senedir fatih terim varken bile oynamadığı kadar iyi oynadı, hangi terim etkisi?

takım öyle sos falan vermiyor, abartılacak bir şey yok. son vuruş ve yan top problemlerimiz var.

Musleranın rizenin kaçırdığı 2 pozisyonda kademe hatası vardı.Yanlış yerde durdu.En azından özeti açıp bakarsanız görürsünüz.Hakana gelince kötü oynadığını belirtmedim bizi ileriye taşımak adına bir düşüncesi yok.Selçuktada dediğim gibi iyi oynadığını zaten söyledim fakat istekli ve tempolu değil.Bugünkü oyunu kendi kalitesiydi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaRaGuRT

quote:

Musleranın rizenin kaçırdığı 2 pozisyonda kademe hatası vardı.Yanlış yerde durdu.En azından özeti açıp bakarsanız görürsünüz.Hakana gelince kötü oynadığını belirtmedim bizi ileriye taşımak adına bir düşüncesi yok.Selçuktada dediğim gibi iyi oynadığını zaten söyledim fakat istekli ve tempolu değil.Bugünkü oyunu kendi kalitesiydi zaten.

Hakan Balta neden snei ileriye tasiyacak ileriye tasiyip pas trafigi yapicak adamlarin Engin, Selcuk, Sneijder zaten ama malesef abuk subuk bir sistem ve yapi icinde bütün youncular yipraniyor sen hucum hattinda 6 kisi ile bir halt yapamiyorsan Balta ne yapicak bekler 3 4 bindirme harici sürekli ileriye cikmazlar zaten asil sorun hucum hatti ve Sneijder top tutma zaaflari var ve cok suratli oynamaya kalkiyoruz gerek yok buna sakin topu gezdirmeli oynamamiz gerek her topu alan aninda araya atmaya kalkiyor bu hatali.

• Danynin Chedjoudan daha iyi bir stoper olduğunu anlayın artık
  • Hakan gayet iyi bence. Bizim Kadlec bakalım ne zaman kendine gelecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ender’s Game 2 Çekilecek mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Muslera gerçekten bugün sanki durgundu pek konsantre olamadı. Normalde çıkarılmayacak bir top değildi hele ki Muslera gibi bir kaleci tarafından.
  • Barbekü mü Cheddar mı ?
  • Sneijder Gs den 4 yıl için toplam 16.8 milyon euro alıcak ona bu futboluyla bu paranın yarısını verecek yer yok.
    Ya Katar ya da Türkiye'den bir takım verebilir.Zaten Gs harici ancak Fb'nin ekonomisi bu parayı ödeyebilecek seviyede ligimizde.

Hakan Balta kötü bek,hatta çok kötü Gs'a yakıştıramıyorum.Hatta berbat ya futbolcu falan değil
  • Bugün o topların bir tanesi çizgiyi geçse şampiyonluk hesabı yapan insanlar göreceğim konulardan biri gibi buda...

Galatasaray bugün maçı koparamadı koparamadı sonunda futbolun saçma ama acı gerçeği atamayana atarlar lafı gerçek oldu...

Bugün dünyaları kaçırdık yinede olmadı , bugün beceriksizdik son vuruşlarda ...

Bugünün en büyük kazancı Bruma ...
  • Tamamiyle cünübettinlik.

Kusura bakmayın ama Antalya, Beşiktaş ve bu maçta o goller kaçmaz. Bak Madrid maçına. Adamlar hatayı affetmedi ve attıkça attı.
  • quote:

Takıma acil ; Chedjouyu kazanamazsak bir stoper.Bir bulabilirsek sol bek,iyi ve genç bir yedek kaleci,ve hızlı,son vuruşu iyi forvet almamız gerekir.Bunları yapıp 4-5-1 taktiğiyle oynarsak en az şampiyonlar ligi yarı finaline ulaşırız.Başımızda fatih terim bile olmasa bu takviyelerle takım kendiliğinden oynar.Çünkü ritim veren iki kanat oyuncumuz var (amrabat,bruma )

Adam şampiyonlar liginde yarı final oynamanın bug'ını bulmuş. Bu kadar kolay mı birader biraz iddialısın yani.
  • quote:

Kaleciden başlayıp forvete kadar gidelim ;

Muslera ; Bugün kötüydü.Yediği golü normalde kendi kalitesiyle kurtarırdı.Ve ayrıca rizesporun bir kaç net şutunda beklemekle yetindi,yanlış kademe durdu.Biraz daha falsolu vursalardı 2 gol daha yerdik.
    Dany: İyi bir yedek 4.stoperdan başka birşey olamaz.Adam kaçırması ve akıllıca oynamaması ziraat ve 3.sınıf lig maçları harici forma giymemesi lazım.
    Bruma:Tek kötü yanı son vuruşlar.Kendisini geliştirene kadar bireyselliği bırakmalı.
    Sneijder:Gelen ilk transfer teklifini düşenecektir.Bu sene avrupada başarılı olamazsak ayrılmayı kesinlikle isteyecektir.
    Burak : Moralsiz.Bu adama gol attıran tek şey moral.Oda gol atınca oluyor zaten.

Amrabat'ın verdiği ritmi ben evde Virtual Dj ile daha iyi veriyorum.

• galatasaray harika oynadı. sadece biraz şanssızdı. brumanın boş kaleye kaçırdığı pozisyonlar, burak'ın çizgiden dönen pozisyonu, ofsayt golü. bunun gibi bir sürü pozisyon var. 4-1, 5-1 bitebilecek bir maç 1-1 bitti. sağlık olsun. ama bugünkü galatasaray bana umut verdi. hiç s.o.s veren bir takım izlenimi yaratmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Kaleciden başlayıp forvete kadar gidelim ;

Amrabat'ın verdiği ritmi ben evde Virtual Dj ile daha iyi veriyorum.

Hocam olaya fatih terimin verdiği gaz gibi bakarsan emin ol öyle.Topu en azından havadan atıp öldürmüyoruz.İleriye topla beraber adam taşıyoruz.Şampiyonlar liginden anadolu takımlarına karşı oynadığımız gibimi oynayacağz?Elimizde olan en iyi iki kanat oyuncusundan biri amrabat.Ki zaten başka kanat oyuncumuzmu var yahu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.