Şimdi Ara

Takımdaki tek sorun İbrahim ve Sivokun oynamasıdır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemınle her yerde soluyorum su sıvok Allahım lutfen bacagımı kolumu bı yerı kırılsın futboldan uzaklassın bunu bu mac ıcın demıyorum bu adam oynadıgı surece kazanmamız sans

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu saçmalamayın adamın suçu yok görende sanacak gitti kafa attı eliyle itti
  • quote:

Orijinalden alıntı: IReVeNGeI

yahu saçmalamayın adamın suçu yok görende sanacak gitti kafa attı eliyle itti

hocam hangi gözle izledin söyle bizde o gözle izleyelim
  • Cidden yeter artık..Pusuya yatmış adamların tek bir hatasını bekliyorsunuz..Hata bile yok ortada..Sivok maç boyu yerinde müdahaleler yaptı.Crouch gibi oyuncular ile mücadele etmek zordur.Hava toplarında müdahale etmen için temas etmen gerek..Sivok orada abartmadı penaltı yapacak hareket de bulunmadı fakat Crouch pozisyonu,o hareketi profesyonel biçimde çok iyi gösterdi..Olay budur
  • Sivok için maç başladığı andan itibaren sayıkladım,bu adam saatli bomba diye.Al işte,n'oldu?Bomba elimizde patladı.Sen Sidnei dururken nasıl oynatırsın Sivok'u be adam!
  • Showcross, Huth, Crouch, Upson gibi ortalamanın çok üstünde kafa topu yeteneğine sahip olan oyuncuyu Sivok gibi teknik hızlı yerden oynayan bir stoper durduramazdı. Kesinlikle Sidnei-Egemen oynamalıydı tandemde. Sivok iyi bir oyuncu ama bu maç için yanlış bir tercihti.
  • İbrahim Toraman yine kendisini kanıtladı
  • Toraman denen futbolcu müsvettesi ile olacak işler değil bunlar İbo ile kavga ettiği an kovulması gerekirdi.
  • Tek sorunmus. Sizin gibi taraftalrlar oldugu surece biz daha cok boyle top izleriz. O rezil futbola daha seyirci gul-papatya atiyor sahaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

Tek sorunmus. Sizin gibi taraftalrlar oldugu surece biz daha cok boyle top izleriz. O rezil futbola daha seyirci gul-papatya atiyor sahaya

sen ve senin gibi bi sürü futbol cahili yıldızlara aldanmış futbol profesörü oldukça bu takımdan hiç bişe olmaz ibonun değil taraftarın değişmesi lazım
  • 3 senedir bu takım hep hatalı gol yiyor neden acaba
  • sivok ve ibrahim yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

3 senedir bu takım hep hatalı gol yiyor neden acaba

Maç satan futbolcularla defans kurulmaz
  • quote:

quote:

3 senedir bu takım hep hatalı gol yiyor neden acaba

Maç satan futbolcularla defans kurulmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yemınle her yerde soluyorum su sıvok Allahım lutfen bacagımı kolumu bı yerı kırılsın futboldan uzaklassın bunu bu mac ıcın demıyorum bu adam oynadıgı surece kazanmamız sans

• Ya bi sus kulagini cinlaticam simdi

• Oooo yener gelmiş lan

• Sivok 1. penaltı yaptıramadı 2. de yaptığı hareket maç satmaktır
  • onu birakinda ibrahim cok iyiydi bu mac
  • quote:

quote:

Yemınle her yerde soluyorum su sıvok Allahım lutfen bacagımı kolumu bı yerı kırılsın futboldan uzaklassın bunu bu mac ıcın demıyorum bu adam oynadıgı surece kazanmamız sans

Elazığ'ı yenerken Sivok yok muydu kardeş

Ayrıca "YENERBALCI PRODUCTIONS"

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.