Takımdaki tek sorun İbrahim ve Sivokun oynamasıdır
Bu iki adam takımın kimyasını bozuyor Bu takım Eskişehirle 10 maç yapsın 9 nu kazanır 1 berabere kalır
Rüştü
Hilbert - Sidnei - Egemen - Tanju
Simao - Fernandes - Necip - Q7
Almeida - Mehmet Akyüz
yenerbalcı production
hucum hattı,kaç tane gol pozisyonu yarattı simao ve q7 iyi değildi
DEFOLSUN GİTSİN SİVOK VE TOROMAN
Sadece onlar değildiki, takım sahada yürüyordu resmen herkes ayağına top bekliyor ruhsuz bi takım vardı sahada, sanki hiç lige hazırlanmamışız gibi formsuzluk vardı.
Helal olsun 2 dakikada çözmüşsünüz sorun neden Toraman ve Sivok peki? Açıklamasını da yaparsan mis gibin olur.
Altı kaval üstü şişhane takım olduk! Herkes sorumluluktan kaçıyor, bence futbolcular Tayfur hocadan sonra yeni gelene ısınamadılar. Carvalhal sezon ortasını getiremez bu takımla!!
Sorun bence bizde, futboldan anlamayan yöneticilerde ve basın diye ortada gezinen mahlukatlarda, Schuster'i küstürmeden önce düşünecektik ama kimse sahip çıkmadı ve şimdi olanlara bakın Türkiye'deki en iyi hücum oyuncularına sahibiz ama planlı bi hücum bile yapamıyoruz. Sen kanser etmeye devam et, bizde seni sevmeye devam edelim Beşiktaş.
İbrahim'e sallamayamam yerinde oynatılmıyor çünkü.Fakat Sivok bugün gerçekten çok vasattı.Egemen olmasa rahat 5 yerdik.Her pozisyonun içinde Egemen vardı.
Almeida Pres yapacak adam değil bu sistemde çok yararlı olmaz bu adam pres yapmadıktan sonra bütün yük orta sahaya biner 15 dakikada oyundan düşer sonra tekrar oyuna ortak olursunuz 10 dakikada sonra oyundan düşersiniz orta saha düştükten sonra toraman ve sivok gibi yavaş adamlarla 5 dakikada teslim olursunuz onun için bu sistemde Mehmet Akyüz Beşiktaşın ilacıdır ama oynatacak yürekli hoca yok Mehmet Akyüz çok iyi pres yapan adam yeteneği yok aynı hakan şükür gibi fakat size maç kazandıracak yürek var bu adamda tekrar söylüyorum yürekli hoca yok Yere sağlam basamayan, ayakta kalamayan, toplu hücuma katkıda bulunmayan, orta yapamayan, defanstan topu çıkartamayan, dişli takımlara karşı kar. gibi oynarsan olacağı budur biz bunların hepsini yaptık Futbol tırnakla oynanmaz futbol beyin ayak ve yürekle oynanır bu özellik herkesin katkısıyla kazanılır ( iki tane beyin iki tane ayak gerisi de yürekli olsun)
Product by yenerbalcı
Sorun sistem arkadaşlar. Defans ne kadar iyi olursa olsun veya ne kadar kötü olursa olsun 1 tane bile pozisyonumuz yok ya. Böyle bir şey olabilir mi? Sistemin s'si yok takımda . İddia ediyorum sağdan soldan 11 oyuncu topla hiç oyuncuları konuşturma sahaya sür direk herkes kendi mevkinde oynasın şu sistemde oynayacaksınız diyin daha iyi oynar be.
Eskişehir maçı gibi rezil maçta görmedim. Umarım sezonun en kötü maçı olarak kalır öylece.
Oyunu diğer yarı saha da kurduğumuz sürece bu takım 4-4-2, 4-3-3, 4-2-2-2 hepsini oynar. Sadece biraz özveri ve cesaret.
Toramanın kendini belli etti bu maçta
sana bu konuda katılıyorum ibo tamam cok emek verdi ama artık olmuyo yani sivok çok gereksiz oyuna artısı yok onun yerıne başka yabancı alınabilirdi oyuna katkı veren
quote:
Orijinalden alıntı: yenerbalcı
Toramanın kendini belli etti bu maçta
Bunu demek için girmiştim Ligde de oynamasın mümkünse Ekrem daha iyi.
Bugün rahat rahat maç izleyebiliriz artık ( Toraman ve Sivok yok )
TORAMAN VE SİVOK OLMAMASIYLA ANKARAGÜCÜ MAÇINI DEFANSIN KATKILARIYLA 3- 1 KAZANDIK ( BU MAÇTA OYNASALAR KESİN YENİLİRDİK )
Tabi canım zaten Sivok hep kendi kalesine goller atıyordu ..
işte sivok dişli rakiple oynandığı zaman kalitesini belli ediyor