Şimdi Ara

takimi tasiyamiyorum ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda goruyorum tek basina takim tasiyanlari o kadar oyunuorum ama tek basima kazandirdigim oyun olmadi mid oynuyorum ahri kassadin tf zyra karthus orianna (duruma göre jayce) en iyi oynadigim herolar oyun da lig sistemi gelince gumus 2 de basladim ancak tek basima ranked girmiyorum oyun atmadigim icin gumus 4 e dustum oyunu takim dereceli oynuyorum mumkun oldukca 5 arkadas girerim oyuna belkide bunun etkisi vardir bilmiyorum tek basina oyun kazandiran takimi tasiyan arkadaslar bi yardim edin bana

önemli not: hic risk almadan oynayan birisiyim sorun orda olabilir mi ? ( gecen futbol yorumunda buyuk oyuncu ile iyi oyuncu farkini anlatirken duydum büyük oyuncu risk almasini bilir iyi oyuncu riske girmeyen oyuncudur bu da boyle bi animdir )

http://www.lolking.net/summoner/tr/419971#history

oynadigim son 5 oyunu goze alin (aram lar onemli deil) cunku butun oyunlarim ayni gider assa yukari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javaerol -- 20 Ekim 2013; 12:33:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: javaerol

forumda goruyorum tek basina takim tasiyanlari o kadar oyunuorum ama tek basima kazandirdigim oyun olmadi mid oynuyorum ahri kassadin tf zyra karthus orianna (duruma göre jayce) en iyi oynadigim herolar oyun da lig sistemi gelince gumus 2 de basladim ancak tek basima ranked girmiyorum oyun atmadigim icin gumus 4 e dustum oyunu takim dereceli oynuyorum mumkun oldukca 5 arkadas girerim oyuna belkide bunun etkisi vardir bilmiyorum tek basina oyun kazandiran takimi tasiyan arkadaslar bi yardim edin bana

önemli not: hic risk almadan oynayan birisiyim sorun orda olabilir mi ? ( gecen futbol yorumunda buyuk oyuncu ile iyi oyuncu farkini anlatirken duydum iyi oyuncu risk almasini bilir iyi oyuncu riske girmeyen oyuncudur bu da boyle bi animdir )

http://www.lolking.net/summoner/tr/419971#history

oynadigim son 5 oyunu goze alin (aram lar onemli deil) cunku butun oyunlarim ayni gider assa yukari

"iyi oyuncu risk almasini bilir iyi oyuncu riske girmeyen oyuncudur"

bide takımın savaşta ölürken ölmemek için girmiyosundur belki onada dikkat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akinau -- 20 Ekim 2013; 12:32:12 >

• çare sarı'us

takimi tasiyamiyorum ss li
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.