Şimdi Ara

Takımıma gelen feeder ve intikamım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok iyi gidiyodu maç her lane yeniyodu neredeyse ama sonra xin topa gang atcam diye ölmeye başladı karşı takımın topu rengardı galiba rengarın 500 maçı var dedim dikkatli oynayın ama işte türklere laf anlatamazsın daha doğrusu insanlara böyle şahinle kartalla köpekle falan oynıcan bu oyunu. Sonra Xine dedim ben uyardım sizi niye feedliyon falan adam baya bi saydırdı sonra bi kere midde öldü feedliyomuş gibi yapmaya başladı aslında kendi salaklığından ölmüştü sonra gidip gidip ölmeye başladı ama yeniyoduk hala katamız teq atıyodu quadra falan aldı. Ben reportlarmısınız yazdım all dan tabi karşıda ki 0/6 draven free win alcak xini savundu beni reportlıcakmış. Neyse işte bu bi 7 kere öldükten sonra takım buna sövmeye başladı oda sona özür dilemezse durmam dedi. Bende baktım xinin feedlediği syndra tek atıyo zaten beni alıp burda şey* yapsanız yine özür dilemem dedim. O devam etti satmaya oyunu çevirdiler zamanla sonra bi tf kazandık xin biraz yumuşadı tamam feedlemiyom falan dedi takımda tebrik etti bunu işte o an yapmam gereken şeyi yaptım. Bir an kutsal bir güç beni doğru yola yönlendirdi.
    Base atıp 1 gezgin çizmesi + sığınak - ruhyeli+ruhyeli+ruhyeli+ruhyeli+ruhyeli aldım oyunu sattım. He dravenin maç kazanmasına üzüldüm ama xin zhaonun kaybetmesine sevindim. Adam maç boyunca feedledi bizim takım unuttu tabi bunu onu kimse reportlamadı ama beni bi güzel reportladılar.

özet: adam feedliyodu feedlemekten vazgeçti ben feedledim.

• Olayın özeti beyler

-Adam ol
    +Olmayacagim
    -Adam ol
    +Olmayacagim
    -Adam ol
    +Tamam lan
    -Ay beni aldı bir gülümseme ayol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alberto Del Rio -- 19 Ağustos 2014; 4:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Farkın Kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exotica

Ne Farkın Kaldı.

Bir berserker amaçsızca öldürürken bir paladin tanrılara ve halkına hizmet için öldürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Ne Farkın Kaldı.

Bir berserker amaçsızca öldürürken bir paladin tanrılara ve halkına hizmet için öldürür.

haydaaaaa :D

• RUHYELİ DEĞİL COŞKU ALACAKSIN KARDEŞ
    1 SIĞINAK 1 RUHYELİ 4 COŞKU ALINIR
  • ikinizide önce dövüp sonra lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli noob takım geliyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ruhyeli Ruhyeli Ruhyeli Ruhyeli = Quadra Kill!
  • okumayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lolicon

quote:

Ne Farkın Kaldı.

Sonuç Olarak Ortada Amaçsız Bir Ölüm Dizisi Var :D
  • Zebani

• diğerlerine yazık olmuş. oyun sonu ona yine report versen yeterdi. senin de xin den farkın kalmamış...
  • iyi güldüm

• gj

• Hll qnq

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.