Şimdi Ara

Takımımıza grafik-tasarımcı arıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Photoshopu orta - üst seviyede bilen
    - 3 boyutlu orta-üst seviye animasyonlar yapılabilicek herhangi bir programı bilen

Kısaca hakkımızda;
    Yazılım atölyesi olarak yaklaşık 1 ay önce kurulduk. Şu anda üç kişiyiz. Mobil ve web uygulamaları geliştiriyoruz.

İş tanımı:
    - Geliştirilen uygulamaların arayüzünü ve logolarını tasarlayacak,
    - Uygulamanın tanıtımı için animasyonlar yapacak,
    - Css bilmesi terchimiz,
    - Web-sitesi tasarımı yapacak

Aranan nitelikler:
    - Belirtilen programlar hakkında bilgili,
    - Takım çalışmasına uygun,
    - Yaratıcı,

Not : Maaşlı olarak çalışmıyacaktır. Geliştirilen uygulamalardan elde edilen gelirlerden belirlenen orana göre pay verilecektir. Takımın nitelikleri, özgeçmişi hakkında veya herhangi bi konuda daha fazla bilgi almak için mail ile irtibata geçebilirsiniz.

İletişim : ss.yazilimatolyesi@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLims -- 19 Ocak 2015; 17:39:50 >

• takibe aldım.
  • zor bir durum, en az 3-4 kişinin işini tek kişiye yüklemeyi planlamışsınız.
    photoshop tamam ama logo vs varsa vektörel tasarım araçları olan Illustrator, Coreldraw vs de gerekiyor.
    animasyon Cinema 4D, Max, Maya vs anlamına geliyor.
    css, web sitesi tasarımı için Dreamveawer vs gerektiriyor.

bu kadar işi yapan kişinin pek boş vakti kalmayacaktır. Maaşlı çalışmaması ise büyük risk, ortaklık veya kar'dan pay ise
    ay sonunda elinde para kazanamamak anlamına geliyor veya kirayı ödemek için elde nakit olmama riski taşıyor.

sonuç; umarım bu istediklerinizi tek seferde yapan birisini/birilerini bulursunuz, çalışma hayatınızda başarılar.
    bu işler başlangıçta zordur, belli bir seviyeye gelmek ise zaman alır. Bu şekilde 25 yıl önce çok firmada çalışmıştım,
    hepsi de battı...
  • Harris32 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için sağolun. Para konusunda söylediklerinizi anlıyorum. Söylediğiniz iş yükü konusuna katılmıyorum, söyledikleriniz kişiye özel yap-teslim et-paranı al-unut tipinde uygulamalar yapan firmalar için geçerli. Bizim hedefimiz çok daha farklı, günü kurtarmak pek derdimiz değil açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.