Bildirim
Takımımızın 2018/2019 Sezonu Formaları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Beğenmedim -
Tam bu konuyu açmaya gelmiştim, benden önce davranmışsın. klasik çubuklu formanın çubukları azaltmış güzel geldi şu an gözüme.1 tane çubuklu kesin alacağım. -
Taraftar çok daha iyilerini tasarlıyor kesinlikle -
kötü diyemem. çok güzel de diyemem. göz alismasi lazim. farklı olmuş ama arada farklılık iyi olur. ben her zaman amblemin lacivert çubuk uzerine gelmesini severim. o kotu olmus -
Çubuklu değil sanki parçalı olmuş. Çubuklar bu kadar kalın olmamalı. Beğenmedim -
Urdun yemen futbol takimlarina benzeyen yesil formanin olmamasi guzel -
Bu besiktasin cubuklusu gibi olmus. Fenerbahce 7 cubuklu olmali. -
Koyu lacivert olanı bir tek ben mi beğendim ? -
Koyu lacivert ya da siyah bir forma yapamadılar gitti. Çubukluyu beğendim -
-
-
Adidas çöp ya. Yine kötü formalar. Geçen sene sarı forma iyiydi o bari kalsaydı. Sarı beyaz forma olmamış. -
Bu sezon bitiyor anlaşmamız. Under Armour olacak diyorlar. Doğus baskette devam edecekse ikisine de forma yapabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Giuliano De Paula
şu çubukları inceltin dedikçe kalınlaştırmışlar seneye pumaya geçmemiz lazım
https://www.dogusgrubu.com.tr/tr/dogus-perakende-grubu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Haziran 2018; 12:59:47 >
-
V yaka en nefret ettiğim tekstil ürünü bilmem kaç yıldır bu şekilde. Yine forma almicaz. -
-
geçen seneki sarı forma efsaneydi bu senekiler hiç hoşuma gitmedi. -
Bunlar kesinleşmiş formalar mı, tahmin mi? -
Evet hocam resmi formalar bunlarquote:
Orijinalden alıntı: Rising_Sun
Bunlar kesinleşmiş formalar mı, tahmin mi? -
Çok beğendiğim söylenemez ama Ali başkanın cagrısı üzerine lacivertten bir tane alırım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Urdun yemen futbol takimlarina benzeyen yesil formanin olmamasi guzel
|
Benzer içerikler
- sefa kalya beşiktaş
- fenerium alt avis tribünü neresi
- aziz yıldırım mafya mı
- flashscore oranı düşen maçlar
- pivot santrafor nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X