bu konudaki çoğu mesaja bakınca Beşiktaş taraftarının gerçekten takımına ve klübüne ne denli bağlı olduğunu anladım bir kere daha. Çoğu fenerli gibi şahısların fanatikliğini yapmadan,sonuna kadar şeffaf bir şekilde yaklaşmışlar olaya. Bir Galatasaray taraftarı olarak Beşiktaş'lı duyarlı taraftarları kutluyorum
ben de kutluyorum şerefli insanları
şeref sahibi insanlar önünde saygıyla eğiliyorum... adalet duygusu insanı diğer mahlukattan ayıran yüce değerlerdendir...
emek hırsızlığını kabullenmemeleri normal olanıdır zaten. onlarda normal olanı yapıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
emek hırsızlığını kabullenmemeleri normal olanıdır zaten. onlarda normal olanı yapıyor?
çağımızda anormal olanda bu zaten, normal olanı yapmak doğruyu söylemek savunmak artık azınlığın işi olmuş. suçluların gücü elinde tuttuğu bir dönemde yaşıyoruz :( örnekleri ortada işte... )
quote:
Orijinalden alıntı: fz18
quote:
Orijinalden alıntı: Abrek Cestav
çağımızda anormal olanda bu zaten, normal olanı yapmak doğruyu söylemek savunmak artık azınlığın işi olmuş. suçluların gücü elinde tuttuğu bir dönemde yaşıyoruz :( örnekleri ortada işte... )