Öncelikle Konu Tüm Takım Taraftarlarına Açıktır . Sezon sonu yaklaşıyor . Seneye takımınızda hangi futbolcuları görmek istemiyorsunuz ?
1-Bilica = Türkiye'ye göreiyi ama , Avrupa'da başarı isteniyorsa daha iyi bir Stoper alınmalı . 2-Deivid = Artık tamamen bitmiş durumda . Onu satıp yerine daha iyi bir yabancı kanat alınabilir . 3-Semih = Kontrat sebepleri yüzünden de iyice soğudu takımdan . Seneye Gökhan Ünal , Guiza ve Yabancı kontenjan hakkımızdan bir yabancı Forvet daha alırsak bize yeter .
Şimdilik Tam Olarak Gözüme Çarpanlar Bunlar . Yorumlarınızı Bekliyorum .
vakti zamanında yanılmıyorsam anelkayıda taraftarlar istememişdi ve şimdi nerelerde türkiyede ne yazıkki doğru düzgün yönetim anlayışı yok futbolcular türkiyede futbola başka bir gözlen bakıyolar bunlara bence ağırlık verilse çok daha iyi olur
sınırdışı edilsin, vatandaşlıktan çıkarılsın.
Serdar Özkan Uğur İnceman Tabata
Messi
Serdar Özkan İbrahim Kaş
Aciliyet sırasına göre: Caner-Jo-Gökhan Zan-Mustafa Sarp-Servet
vakti zamanında yanılmıyorsam anelkayıda taraftarlar istememişdi ve şimdi nerelerde türkiyede ne yazıkki doğru düzgün yönetim anlayışı yok futbolcular türkiyede futbola başka bir gözlen bakıyolar bunlara bence ağırlık verilse çok daha iyi olur
Katılmıyorum . Anelka , Ribery gibi futbolcular buraya prim yapmaya geldiler . Burda oynamak istemediler . Ha adam selçukla uğraşacak adam değil orası ayrı konu . Ama suç Türk takımlarında değil bu adamların gitmesinde . Anelka kendisi gitti zaten .
Ben Gio nun gitmesini istiyorum,bence Galatasarayda harcanacak o üst seviyede bir oyuncu Barça ya geri dönse süper olur onun açısından.
İlk sıra için Caner ve Mustafa yarışıyor. Belki bu 2 kişi gitse benim için büyük bir iş olmuş olur. Bunlar gitsin hele sonra diğerlerini düşünürüm.
Serdar Özkan Uğur İnceman(çok da kötü değil ama gençlere şans verilse daha iyi olur) İbrahim Kaş Holosko(dünya kupasından sonra iyi bi paraya) Nobre Tabata(80 metreden gol atsa yine yaranamaz artık. gitsin herkes mutlu olsun) Delgado(benim için öldü)