Şimdi Ara

Takıntılı mısınız? nelere?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [arindr][bgdnc2][bore][cptn][djsm][drknrd][dntw][gitar][krt][pray][saek][sumo][sml2k][type][spr] garip takıntılarınız var mı??

• Sigara içenlere mesela ..
  • al benden de okadar.. evde yanımda sıgara ıcen olursa terör estiriyorum .
  • hele dışarıda içenlere acayip sinir oluyorum , bazen uyarılarıma olumsuz cevap verenleri ödüllendiriyorum bile :)) sonra 1 hafta ağızlarına sigara alamıyorlar.
  • yanımda kimse tırnağını yiyemez..
  • hehe bende tırnak yedirtmem, temizlik takıntımda war. ayrıca bide tuvalette sigara içmek.
  • üfff wc'de sigara gibisi var mı? bazen sigara bitmeden hatta ikinciyi içmeden çıkmadığım oluyor...
  • dieselpower cozb da es es li ;) üç es es li ardarda heyoda amannn..
  • bu konu daha önce tarafımdan açılmıştı!
  • yaw dışarda sigara içene karışanıda ilk kez gördüm [angry]
    günde 1,5 paket gidiyo vallaa
    yemek yerken ağız şapırdatana dayanamam,hıaaa! [angry]
  • Kafama koyduğumu yapma gibi bir takıntım var. Bir kıyafet yada eşyayı almaya karar verirsem ne yapar eder alırım onu.
    Bir keresinde bir kıyafet için 3 kere farklı zamanlarda gidip pazarlık etmiştim. Sonuç : okuldan mezun oluyorum, bir daha gelip alma gibi bir fırsatım olmuyor, ayrılıyorum buralardan deyince adam istediğim fiyata inmişti
  • ya Tyson ,sen surekli acılan bir topic e gelip, "bu konu daha önce tarafımdan açılmıştı! " mı yazarsın? noolur bidaha acılsa? konuyla ilgili bişeyler yaz işte yoksa da benim açtıgım topiclere giripgirip ben bunu açtım yazma.[|)]
  • hakkat guide içeride tamam da millet dışarıda da mı sigara içemeyecek. ben 2 ay öncesine kadar hem içeride hem dışarıda içerdim. bak şimdi içmiyorum :) yin yang gibin, her sigara içenin içinde bir içmeyen, her içmeyenin içinde bir içen ....
  • İçilmiyecek O kadar !!! :pPpp
  • sonuna kadar arkandayım guide!! [vkng]
  • eli sopalı piritimiz gelmiş, kendinizi savunun erkekler
  • aaa.. asklosun bak bu sefer de adımı cıkarıyosun carli [V]
  • ben de tam seni aramaya baslamıştım cıktın ortaya[:P]
  • bu gün dayak yemem onu söyliyim,
    alırım ayağımın altına
  • NASI YANİ.! AÇTIM DEDİYSEM AÇTIM!!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.