[arindr][bgdnc2][bore][cptn][djsm][drknrd][dntw][gitar][krt][pray][saek][sumo][sml2k][type][spr] garip takıntılarınız var mı??
Sigara içenlere mesela ..
al benden de okadar.. evde yanımda sıgara ıcen olursa terör estiriyorum .
hele dışarıda içenlere acayip sinir oluyorum , bazen uyarılarıma olumsuz cevap verenleri ödüllendiriyorum bile :)) sonra 1 hafta ağızlarına sigara alamıyorlar.
yanımda kimse tırnağını yiyemez..
hehe bende tırnak yedirtmem, temizlik takıntımda war. ayrıca bide tuvalette sigara içmek.
üfff wc'de sigara gibisi var mı? bazen sigara bitmeden hatta ikinciyi içmeden çıkmadığım oluyor...
dieselpower cozb da es es li ;) üç es es li ardarda heyoda amannn..
bu konu daha önce tarafımdan açılmıştı!
yaw dışarda sigara içene karışanıda ilk kez gördüm [angry] günde 1,5 paket gidiyo vallaa yemek yerken ağız şapırdatana dayanamam,hıaaa! [angry]
Kafama koyduğumu yapma gibi bir takıntım var. Bir kıyafet yada eşyayı almaya karar verirsem ne yapar eder alırım onu. Bir keresinde bir kıyafet için 3 kere farklı zamanlarda gidip pazarlık etmiştim. Sonuç : okuldan mezun oluyorum, bir daha gelip alma gibi bir fırsatım olmuyor, ayrılıyorum buralardan deyince adam istediğim fiyata inmişti
ya Tyson ,sen surekli acılan bir topic e gelip, "bu konu daha önce tarafımdan açılmıştı! " mı yazarsın? noolur bidaha acılsa? konuyla ilgili bişeyler yaz işte yoksa da benim açtıgım topiclere giripgirip ben bunu açtım yazma.[|)]
hakkat guide içeride tamam da millet dışarıda da mı sigara içemeyecek. ben 2 ay öncesine kadar hem içeride hem dışarıda içerdim. bak şimdi içmiyorum :) yin yang gibin, her sigara içenin içinde bir içmeyen, her içmeyenin içinde bir içen ....
İçilmiyecek O kadar !!! :pPpp
sonuna kadar arkandayım guide!! [vkng]
eli sopalı piritimiz gelmiş, kendinizi savunun erkekler
aaa.. asklosun bak bu sefer de adımı cıkarıyosun carli [V]
ben de tam seni aramaya baslamıştım cıktın ortaya[:P]
bu gün dayak yemem onu söyliyim, alırım ayağımın altına