Şimdi Ara

Takıntılılık ve yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En başından anlatayım ben eskiden 13 14 yaşlarında duş almayı hiç sevmeyen tırnak kesmeyen biriydim ve kokmadığım sürece duş almazdım şu an 18 yaşındayım ve son 1.5 yıldır falan duşuma dikkat ediyordum fakat son 3 4 aydır evde olduğum zamanlarda bile her gün duş alıyorum kendimi pis hissediyorum kafamda en ufak yağ dikkatimi dağıtıyor ders çalışırken gözlük takıyorum ve burnumun yağlanması çok rahatsız ediyor diye her 30dkda bir el yüz yıkıyorum. Düzen takıntım yok simetri vb vb ama böyle bir takıntım var ne yapabilirim ek olarak bir şey belirteyim 4 adet evde giyeceğim beyaz 3 4 adet ise siyah tshirtim var siyahları giyince gün içinde daha pismiş gibi hissediyorum umarım anlayışla karşılayıp yardım edecek vardır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• sen piskologluk hale gelmişsin... tez zamanda mhrs den bi randevu ayarlayıp görünmen lazım...

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Hocam yksden sonra görüneyim madem

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Psikologa gerek kalmadan bazı davranışlarımın önğne geçerek vb tedavi olur mu peki?

• 25 mg Anafranil başla, 1 hafta sonra 50 mg yap, 1 ay sonra da 75 mg yap. 75 mg yetecektir. Bu ilaç takıntıda en etkili ilaçtır. Eczaneden kendin alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yksden sonra kullanırım hocam ne işe yarıyor tam olarak

• Cibiggi kullanıcısına yanıt
    Takıntıları kafandan atıyor. Muazzam bir ilaç ama yan etkilerini araştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamdır önce bir psikologa görünüp onun görüşünü alırım intihar riskini falan arttırır yazıyor internette :D

Her antidepresan ilk 3 ay intihar riskini arttırır.

• Hocam arkadaş neden uzaklaştırıldı?

Çözebildin mi hocam ders calistigim zamanlar kendimi bok yığını gibi hissediyordum sırf bu his yüzünden ancak disarda calistigim zamanlar olmjyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lememo L kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavdan sonra gözlüğü çok kullanmadığım için sorun olmuyor ama yüzüm hala yağlı olunca kötü hissettiriyor sizin ne kadene bu durumunuz

Evde cok hissediyorum da disarda o his geciyor hocam. Yüzünde siyah nokta ve yag fazlaysa özellikle burun bolgesinde ondan olabilir hocam. Her ders molasinda elimi yüzümü yukadigimi hatirliyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.