Bildirim
Takipsiz Kargolarda Gümrük ücreti nasıl
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Gene vergilendirilip sisteme işleniyordu, takip numarasından çıkıyordu ptt gönderitakip sayfasında ödenecek miktar.
Ancak şu sıralar rakipsiz kargo söylemek resmen kumar
Büyük ihtimalle gelmez. Takiplileri bile geç işliyorlar sisteme, takipsizleri aralarında pay ediyorlardır :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpres deki takip no yazıyorum çıkmıyor bir sey yaklaşık 1 ay oldu umarım gelmezquote:
Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia
Gene vergilendirilip sisteme işleniyordu, takip numarasından çıkıyordu ptt gönderitakip sayfasında ödenecek miktar.
Ancak şu sıralar rakipsiz kargo söylemek resmen kumar
Büyük ihtimalle gelmez. Takiplileri bile geç işliyorlar sisteme, takipsizleri aralarında pay ediyorlardır :)
S00000124261516
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
takipliler bile bu kadar gecikiyorken takipsiz kargoların gelmeme ihtimali epey fazla malesef. gelirse de dediğim gibi takip ekranında vergisi vs yazar zaten. ama siz kendinizi gelmeyecek gibi ayarlayın derim ben :)quote:
Orijinalden alıntı: root 1987
Aliexpres deki takip no yazıyorum çıkmıyor bir sey yaklaşık 1 ay oldu umarım gelmez
S00000124261516
Alıntıları Göster -
takipsiz kargo geldi 14 tl vergi ödedik 2 dolarlık üründü -
ozmn kapıya bırakıp gitmiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: design.code
takipsiz kargo geldi 14 tl vergi ödedik 2 dolarlık üründü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X