Şimdi Ara

TAKKE DÜŞTÜ KEL ÜMİT ÖZAT GÖRÜNDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HAYATIMDA SENİN KADAR KÖTÜ GAMSIZ BİR OYUNCU GÖRMEDİM KAPTANIM BENİM YENİ OGÜN TEMİZKANOĞLUM

• ABİ YENİMİ GÖRÜYORSUN.ÜMİT-DENİZ-SELÇUK-SERVET
  • adm gol pozisyonunda drek gibi bekliyor.. bu kadar kazma olunmaz. ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

ABİ YENİMİ GÖRÜYORSUN.ÜMİT-DENİZ-SELÇUK-SERVET

aynen katılıyorum

• abim benim yıllardır görüyorum zaten ama kimse beni anlamıyo bu adam kaptan yapılpı oynatılıyo benim fenerimde
  • ÜMİT ÇAPRAZ GÖZLÜ OLAN DEMİ

ONU OYNATANDA KABAHAT
  • şu oyunculardan Selcuk u ayırın yapmayın ya... Al işt Selcuk olmayınca orta sahanın hali sadece koşuyolar boş boş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abi selçuğa bişey demedim benim orta saha düşmüş 1.5 milyon dolar isteyen köpek gibi koşan decoyu izlemeyen aureeelllllllo yürüyor daum abim selçugu koymuyo bi forvet daha sokuyo beşiktaşa maçı elleriyle veriyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinhostyle

quote:

Orjinalden alıntı: martymcfly

ABİ YENİMİ GÖRÜYORSUN.ÜMİT-DENİZ-SELÇUK-SERVET

aynen katılıyorum

Asıl size

Sizin gibi taraftarlar yüzünden kulübede oyuncularımız çürüyor,kendilerine güvenerek oynayamıyor,beş para etmez yabancılara milyonlar döküyoruz.Nobre'ye bir taneniz sesinizi çıkarmazsınız,kendini yırtan adamları yerden yere vurursunuz.Ümit'i ben de istemiyorum gerçi,ama benim asıl kızdığım sizin zihniyetiniz.Futbol oynamaya çalışan Selçuk'u,milli takımda oynayıp da Fener'de ayakları titreyen Mahmut'u statta ıslıklayanlar da sizin gibilerdi.Alex geldiğinden beri kaç maçta hiç bir iş yapmadı,kaç kişi ıslıkladı?Luciano yüzünden verdiğimiz maçların haddi hesabı yok,hadi onu da BAN'layın.Nobre daha pozisyona girmeyi,çalım atmayı beceremiyor,Selçuk'a kızanlar buna kızmıyor.

Bizim gençlerimiz Cimbom'un Aydın'ından Yalçın'ından mı kötü?Semih 5 yıldır Fener'de forma bekliyor,jübilesini bile kulübede yapacak,biz hala genç Semih diyoruz.Devam edin,Galatasaray oyuncuları altyapıdan çıkarıp çatır çatır oynatsın,biz kılını kıpırdatmayan,yabancı olsun da çamurdan olsun adamlar için tribünde maç seyretmeye servet ödeyelim.

• http://forum.donanimhaber.com/m_6052371/tm.htm

Maç ile ilgili yorumlar buraya lütfen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.