Şimdi Ara

Taklamakan!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu update olduu ama taklamakan açılmadıı ne zaman açılcakk yorumlarınızı bekiyorum Yeni bi haber varmı pekii!!!

• ne yorumu ya off açilmicak takla makan mı ne şeyse her gün aynı soruyu sormaktan bııkmadınız mı
  • nerden biliyon açılmıcanı sen oyunu yapan firmadamı çalışıyonki açılmayacagından eminsin
  • biz nerden bilelim nezaman açılcak oyunu yapan firmada mı çalışıyoruz biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: thsn_can

nerden biliyon açılmıcanı sen oyunu yapan firmadamı çalışıyonki açılmayacagından eminsin

belki öyledir
  • napıcan taklamakanı lord yarkanı mı kesicen??
  • Acılır acılmasınada acılsa bile biz yanına yaklasamıcamız için bizi tınlamıyo
  • quote:

lord yarkanı
    sitesinde load yazıo
  • Ne demek napcann taklamakanıı onu bekleyenn bir çok lwl 68-70 varr adamlar kasamıyoo bunalıma giriyolar ne kadar yüksek canavarr okadar ex bide yeni gelecek bi çok şeyy bunları göz önünde bulundurmak gerekirr bence yinede siz bilirsinizz sonuçta ii seneye kadarr sizlerde büyük kademelere ulaşıcaksınızz sonra başlarsınızz ne zaman açılcakk diyee bence bi zararıı yokk!!!
  • ben 1 den 70 olana kadar acılırmıki ona göre yeni server a gececem
  • bn ayın 28inde die biliorm.
  • biz buraya taklamakan ile ilgili post attıkça onun açılacağı tarih yakınlaşıomu hyr ee ne die hala taklamakan die baarıonuz açılınca zaten 100 tane topic açılcak taklamakanda bilmem ne taklamakanda ilk som sos sosun taklamakanda şu oldu fln die yine çöplük yane
  • quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

biz buraya taklamakan ile ilgili post attıkça onun açılacağı tarih yakınlaşıomu hyr ee ne die hala taklamakan die baarıonuz açılınca zaten 100 tane topic açılcak taklamakanda bilmem ne taklamakanda ilk som sos sosun taklamakanda şu oldu fln die yine çöplük yane

Haklısın sonuna kadar katılıyorum san

+99999
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

lord yarkanı
    sitesinde load yazıo

sitesinde ROAD yazıo. Resmi büyüt ve bak sna
  • buldozre benim char nickiydi beraber kastıgımız cocuk senmisin altan idi adı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.