Şimdi Ara

Takoz Recep [Recep Çetin] :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ArKaDaŞLaR Bu OYuNCuMuZUN İLGiNÇ BiR ANISıNı BuLDuM EkLiYeYiM İsTeDiM BiLMeM YaLaN BiLMeM DoGRu Ama İLGiNÇ BiR YöNü GeRÇeKTeN

TAKOZ RECEP (RECEP ÇETİN)
    futbolculuğa amatör kümede gol kralı olarak başlayıp, hayatını bJK'desağ bek olarak idame ettirmiştir ve milli takımda attığı bir gol vardır, o da ortasahadandır.
    -Turkiyenin gelmis gecmis en iyi sag beklerindendir. besiktasin gordon milne zamanindaki efsanevi kadrosunda geri dortlunun sag tarafini olustururdu
    -Bir röportajda, "senin için çirkin diyolar recep, ne söyliceksin?" gibi denyo bir soruya, "ben kendi çapımda yakışıklıyım
    -ortaları düz dikine yaparmış, bir kere sol ayak denemesi yapmışki trübünler kırılmış gülmekten.
    -imza veriyomuş bir keresinde kalemi gözüne sokmuş iyimi, 1 hafta çıkamamış sahaya.
    -bir maç ta da şu olmuş. rakip futbolcu bjk'den madida'yı indirmiş yere. taraftar hemen ''recep uyuma, madida'ya sahip çık diye '' gaza getirmiş. tut da bağla recep'i
    -benim yaşım yetmiyo tabi şu olaya.TAKOZ 1990 yılında malmö maçında kendi kalesine voleyi çakmış. Sonrada kaleci engin'in karşısına geçmiş 'tutamıycaksan ne zıplıyon hopluyon '' demiş manyak herif.

--1988 yilindaki tsyd kupasinda fb-bjk maci. fener tehlikeli olabilecek bir noktadan serbest vurus kullanmakta. fener'li oyuncu gerildikten sonra topa dogru kosarken recep de baraji bozarak topa dogru hareketleniyor, ama bu olayi o kadar abartiyor ki fener'li futbolcudan once yatarak ve kayarak topa ulasip dokunuyor. tribunde hem fenerli hem besiktasli taraftarlarin kahkahalari arasinda recep sari karti goruyor. fener'li futbolcu topu yerine koyuyor ve tekrar geriliyor fakat, evet, inanilir gibi degil ama recep ayni seyi bir kez daha yapiyor, yine baraji bozmakla kalmayip 9 metre 15 cm'lik mesafeyi katedip topa kadar kayiyor ve topa bir daha dokunuyor. biz tribundekiler gulmekten hakemin kirmizi karti nasil cikardigini goremiyoruz bile. isin daha da komik yani recep hakeme siddetle itiraz ediyor ve saha disina zar zor cikartiliyor.
    -Yıllar önce bir bjk-bursa maçının son dakikalarında orta sahanın biraz ilerisinden bursa kalesine doldur-boşalt tarzı yapmaya çalıştığı ortanın herkesin şaşkın bakışları arasında gidip gol olması sonucu hepimizi aynı anda büyük bir mutluluk ve şaşkınlığa boğmuş olan futbolcu. maçtan sonra bir gazetecinin gol ile ilgili sorduğu soruya "ben zaten kaleye vurmuştum

-yine bir avrupa maçında,şifo oyundan çıkar, kaptan bu olur. hakemde maçı kötü yönetmiş.neyse zar zor kazanmışız. maç sonu hakemin elini sıkmak ister recep, tebrik anlamında. hakem elini uzatır. ve takoz ''zızt erenköy'' yapar.

-Lig tv'de ciktigi programda suleyman seba'yla vaktinde soyle bir diyalogun gectigini soylemistir.
    s.s. - duyduguma gore sen de sakaryaliymissin.
    r.ç. - sakaryadan adam cikmaz.
    yine efsane sagbekimizin anlattigina gore bu olaydan sonra suleyman seba recep'e kusup bir sure konusmamistir ve recep baskana gidip "baskan sen ben haric" diyerek kendisinin gonlunu almistir

-ve işte son bomba
    Takım arkadaşlarından zeki'nin söylediğine göre, recep'e takoz denilmeye başlandığı dönemde, bir gazetede minibüs tekerinin altına yatıp, bir güzel sırıtıp bir takoz gibi poz vermiştir. zeki'nin olm bu nasıl poz allah belanı vermesin tadındaki lafları üzerinede, abi vallahi haberim olmadan çekmişler demiştir...FuTBoLCuLuK HaYaTı BiRaZ MaCeRaLı GeÇMiŞ Gibi GeLİYoR BaNa

• ibrahim üzülmez i hatırlattı bana
  • iyi futbolcuydu bence.
  • Recep asla kötü bir oyuncu değildi. Kapasitesi belliydi Ama sahada elinden geleni yapardı. Tekmeye kafa sokar tabiri caizse sakatlanma pahasına pozisyona dalardı. O yıllardaki şampiyonluklar Metin-Ali-Feyyaz besteleriyle bu kişiler atfedildi Rıza' nın ismi halen hatırlanır. Gökhan ve Recep' ın hemen hemen adı hiç geçmez. Kader işte. Defans oyuncususundur. 10 sene sonra çizgiden çıkardığın topla değilde orta sahadan attığın bir golle ve kendi kalene attığın golle hatırlanırsın Recep iyi bir oyuncuydu. Oynadığı dönemleri bilen rakip takımın taraftarı olarak söylüyorum. Deliydi filan ama en azından elinden geleni yapar kapasitesinin üzerine çıkmaya çalışırdı.

• quote:

Recep Çetin, (1965 - Karasu, Sakarya) Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Türk Milli Takımı'nın unutulmaz sağ kanat defans oyuncularından.

Futbola Sakaryaspor altyapısında başladı. Sakaryaspor'dan sonra Boluspor’da forma giydi. 1988/1989 sezonu başında Beşiktaş’a transfer oldu. 10 yıl boyunca Beşiktaş'ta forma giydi ve 274 lig maçında oynayarak 4 gol kaydetti. 4 Lig, 3 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 Başbakanlık Kupası ve 5 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Ayrıca, 5 Ümit Milli, 7 Olimpiyat, 1 kez de Genç olmak üzere Milli formayı toplam 69 kez giydi. 1998/1999 sezonunda Beşiktaş’tan Trabzonspor’a, bir yıl sonra da İstanbulspor’a transfer oldu. 2001/2002 sezonu sonunda futbola veda etti ve antrenörlük yapmaya başladı. 2006 yılı başına kadar Beşiktaş'ta altyapı takımlarında antrenörlük görevi yaptı.

55’i Beşiktaş’ta olmak üzere 56 defa A Milli formayı giyen Recep, halen Beşiktaş’ın en fazla A Milli olan futbolcusu unvanını koruyor.

Sürati ile teknik eksiklerini kapatan Recep Çetin'in özellikle 14 Aralık 1994 günü İsviçre ile oynanan Dünya Kupası eleme maçında orta sahadan attığı gol ve 19 Eylül 1990 günü Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda İsveç ekibi Malmö'yle oynanan maçta kendi kalesine attığı rövaşata gol unutulmazlar arasına girdi.

Bu adamı bu kadar maç ne Beşiktaş' ta ne Milli Takımda babasının hatrına kimse oynatmaz Yok mu şu adam için iki üç kelime yazacak Beşiktaş' lı

• quote:

Orjinalden alıntı: EuphoriA

Recep asla kötü bir oyuncu değildi. Kapasitesi belliydi Ama sahada elinden geleni yapardı. Tekmeye kafa sokar tabiri caizse sakatlanma pahasına pozisyona dalardı. O yıllardaki şampiyonluklar Metin-Ali-Feyyaz besteleriyle bu kişiler atfedildi Rıza' nın ismi halen hatırlanır. Gökhan ve Recep' ın hemen hemen adı hiç geçmez. Kader işte. Defans oyuncususundur. 10 sene sonra çizgiden çıkardığın topla değilde orta sahadan attığın bir golle ve kendi kalene attığın golle hatırlanırsın Recep iyi bir oyuncuydu. Oynadığı dönemleri bilen rakip takımın taraftarı olarak söylüyorum. Deliydi filan ama en azından elinden geleni yapar kapasitesinin üzerine çıkmaya çalışırdı.

sen zaten en güzelini yazmışsın yazıcak bir şey kaldımıki x)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OKAN BAYÜLGEN'İN BOYU KAÇ?!?!?!
    20 yıl önce açıldı
    Cem Yılmaz bitmiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dersanedekı tarıh hocamı hatırlattın bana takoz recep dıyerek rusya osmanlının onune ne koydu recep recep der her zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.