Şimdi Ara

taksi çıkması şahin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: speedystop

Alın bana satın 5100 lira ödemeyi teklif ediyorum.

bana uyar aslında ama. Artvindeyim. Gözün kesiyosa gel götür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewrenn123

quote:

Aracın resimlerini bana gönderirmisiniz özelden
  • her türlü al derim. havada karada 2000model şahini 7-8e satarsın. içinin temizliğine göre değişir tabi. taklası tuklası yoksa kaçırma derim
  • Alınır. Binilir. Arıza çıkarsa ne olur ? 5.000TL'ye aldığın araç sana en fazla 6.500TL civarına gelir. Ki yine de piyasasının altında bir fiyat. Düzgün kullanırsan uzun seneler binersin. Ben 15 sene kullandım. Sen ona bakarsan o da sana bakıyor. Her türlü sorunun da veya kafana takılan bir hususta yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

quote:

quote:

Aracın resimlerini bana gönderirmisiniz özelden

Daha alamadım. İş güç felan Fırsat olmadı. Alır almaz atarım

• 5 kollu jant yay ses sistemi yap dursun kapinin onunde pazar gunleri binersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Alınır. Binilir. Arıza çıkarsa ne olur ? 5.000TL'ye aldığın araç sana en fazla 6.500TL civarına gelir. Ki yine de piyasasının altında bir fiyat. Düzgün kullanırsan uzun seneler binersin. Ben 15 sene kullandım. Sen ona bakarsan o da sana bakıyor. Her türlü sorunun da veya kafana takılan bir hususta yardımcı olmaya çalışırım.

Aynen orasıda öyle. Şehir içi gezmeye iyi olabilir ama istanbulda oturuyorum ben. İş için artvindeyim. 2-3 ay binip satıcam zaten istanbula giderken. Bakalım bğyük ihyimal alcam inşallah

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Alınır. Binilir. Arıza çıkarsa ne olur ? 5.000TL'ye aldığın araç sana en fazla 6.500TL civarına gelir. Ki yine de piyasasının altında bir fiyat. Düzgün kullanırsan uzun seneler binersin. Ben 15 sene kullandım. Sen ona bakarsan o da sana bakıyor. Her türlü sorunun da veya kafana takılan bir hususta yardımcı olmaya çalışırım.

Aynen orasıda öyle. Şehir içi gezmeye iyi olabilir ama istanbulda oturuyorum ben. İş için artvindeyim. 2-3 ay binip satıcam zaten istanbula giderken. Bakalım bğyük ihyimal alcam inşallah

Ama tabii aracı almadan önce şöyle bir eğilip altına bakın. Alt taraf çürükse uğraştırabilir.

• Ucuz alıp ucuz satarsınız olur biter mantıklı o paraya burada o paraya 131 ancak bulunuyor.

• Oo kesinlikle al kardesim uzun yillar sorunsuzca binecegin bir arac.sokaklarda gezerken insanlarin hayran bakislari bi muddet rahatsiz edebilir ama alisirsin nolicak

• taksi çıkması demek 7/24 trafikte demek çıkma araba demek alma kalsın
    o paranın üstüne biraz daha koyarsın başını ağrıtmıycak bi araba alırsın
  • 5000 karşılığı alınır. 2001 model tofaşı taksi çıkması da olsa daha yüksek fiyata satarsınız zaten.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.