Şimdi Ara

taksi çıkması şahin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2000 model şahin 1.6ie şahin var. Alacağa karşılık 5000 e almayı düşünüyorum. Yürüyen araba. Taksi çıkması ama 4-5yıldır hususi kullanılıyor. Kendim şahidim. Sonuçda taksiden çıktıktan sonra yürüyeni elden geçmiştir edermi bu kadar. Sorun çıkarırmı bide(şahin olmasının ekstrasında) teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben paranizi almanizi oneririm.

• Tam bir bomba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oda olur tabi ama. Adamın kapısında yatıyor değerlensin dedim. Hem kimse kimseye ha demeye 5000 vermiyor. ParA parça parça gelince parça parça gidiyor. Hem sahibinden ilanlara baktım emsalleri 7-8bin tl makul geldi aslında. bi fikir allmak istedim yinede

• Kullanmak için tavsiye etmem ama alıp nakite çevirecekseniz ne kötü 6 7 bin eder.

• Şahin değil mi sonuçta? Kasada çürük yoksa alın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Tam bir bomba

her tarafı bomba olsa ne olur. komple motoru 1000 liraya veriyorlar :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Helalinden bi 5000 eder diyorsunuz yani. peki neye dikkat etmeliyim alırken. Ne masraf çıkarır bana. Bikaç ay kullanmayı düşünüyorum. Bide çürük ne derece önemli. Sonuçta macunla gideriliyor ve çürüğü olmayan şahin yoktur herhalde

• Al gitsin hocam yürüyende sıkıntı yoksa sana dert olmaz en fazla baktın olacak gibi değil satarsın.
  • alın bozulsa ne olacakki? Parçaları bedavadan biraz pahalı.Bence binilir.ufak bir bakım onarımla kendine gelir.
  • Parayı kurtarmak için al. Hemen satarsın zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Tam bir bomba

her tarafı bomba olsa ne olur. komple motoru 1000 liraya veriyorlar :)

1000 lira ne, çıkma motor alıcam de canavar gibi motora 650-700 lira fiyat biçiyorlar.
  • Şahin bozulsa ne olur ki hocam ? Alın gitsin en azından işinizi görür. Madem 4-5 yıldır arac hususi kullanılıyormuş bir arıza verse bu süre içerisinde verirdi zaten.
  • O fiyata motoru bitik değilse çok uygun...Kasa kaporta çıkma parçası sudan ucuz.Yürüyen aksam 0 her yerde var..Çok bol..Bütün yedek parçaların orjinalı ve yan sanayisi çok bol....Ben o fiyata alırım...Benzini koyup her türlü günlük işlerimde tepe tepe kullanırım.. Hurdası bile 3000 Lira eder...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Mart 2015; 5:45:06 >
  • Bence kullanmadan satin. 6 ya gider en az

• aynen modelinden dolayı para eder araba 5in üstünde satatsın
  • Okdukça olumlu yorumlar :) o zaman almak farz oldu. Ufak tefek masraflarla 1-2 ay binip satarız arrtık. Akşam alırsam sahibindene koyarım belki almak isteyeninizde olur hem bayağı seveni varmış şahinin :)

• Taksiden yeni cikmis olsada yuruyeni iyidir. Fakat bence seye bi bakin. Benim taksi olan sahinlerde gordugum en buyuk sikinti arabanin ic konsoludur kaputtur vs vs eskimis yipranmis torpida gibi yerler bozulmus olabiliyor bunlar satmak istediginizde masraf cikarabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 88 model 4 vitesleri bile o fiyata satıyorlar. Bence de alın.

Zaten 2000 model alıcısı her türlü bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Mart 2015; 12:11:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alın bana satın 5100 lira ödemeyi teklif ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.