Şimdi Ara

Taksi durağı açıp ötvsiz araba almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
11.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvahlar olsun,fahiş vergi insanlarda kayış kopartmaya başladı :)
  • Arkadaş Türk zekasına yakışır bir soru sormuş ama istediği cevabı alamamış, bazıları lafı başka yerinden anlamış işi plaka fiyatına getirmiş.
    Ya arkadaşlar, memlekette sadece Ankara , İzmir, Ankara'da mı taksi var da, taksi plakalarının fiyatları uçuk diyorsunuz ???

Atıyorum, Bileciğin bir ilçesinde, Kırklareli'nin bir ilçesinde, Burdur'un bir kasabasında taksi durağı açılamaz mı ? Oralardaki taksi plakası fiyatlarının da mı uçuk olduğunu söyleyeceksiniz ?
  • Bu konular ne zaman açılacak diye bekliyordum ben de.
  • ah be kardeşim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bir gün ötv yi tamamıyla kaldırırlar (hayal ama hayali bile güzel) o zaman Türk halkının çoğunluğu Mercedes lere bmw lere biner bizim yabancı ülkelerden eksiğimiz ne!
  • Evet tipik bizim insanımız nasıl kanunu delerim de fırsata çeviririm onun derdinde ama suç sizde değil bize örnek olanlarda.
  • Zeka küpü maşallah
  • Çok akıllısın

Zekana hayran kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kvadankpakal

burdaki asıl olay taksi plakası tabiki..

fakat istanbulda taksi plakası ok 2.000.000 TL ama her yerde aynı mı?

misal malatya popüler bu ara, malatya'da alsak taksi plakasını arabayı vs.. sonra gelip istanbul'da sürsek?

onu istanbulda kullanamazsın, daha kolayı suriyeden alırsan istediğin heryerde kullanabilirsin,hemde çok daha ucuzdur arabayıda hediye eder yakıtınıda koyar bide maaş verirler
  • Plakayı napıcaksın :)) Bi taksi plakası dunya para gıt otv nı ver daha karLı. La havleee
  • Ülke kurup ötv' siz araba ithal etmek kadar olur.
  • O kadar nakit paran varsa tahmini 2 milyon TL civarı o da 400-500.000€yapar, git yurt dışına yerleş hayatını kurtar daha mantıklı. Arabaya her zaman binersin boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Belki bir gün ötv yi tamamıyla kaldırırlar (hayal ama hayali bile güzel) o zaman Türk halkının çoğunluğu Mercedes lere bmw lere biner bizim yabancı ülkelerden eksiğimiz ne!

• Konu sahibi durağı açmaya gitti sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa ben durağı kullanıp alayım hemen Öyle bir durum söz konusu değildir.
  • Haberlerde yazıyor ilçelerden taksi için ötvsiz araç alıp garajda otoparkta bekletenler varmış süre 3 yılmış?

• Bursa'da çok sağlam bir durakta plakası olan bir arkadaşım var . A5 alsam mantıklı olur mu diye konuşuyordu geçenlerde...

Anadolu'da akşama kadar 50 lira zor kazanan , Toros kullanan duraklar var .

Adam böyle bir hat üzerinden almış yeni 5 serisi , İstanbul'da kullanıyormuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Bursa'da çok sağlam bir durakta plakası olan bir arkadaşım var . A5 alsam mantıklı olur mu diye konuşuyordu geçenlerde...

Anadolu'da akşama kadar 50 lira zor kazanan , Toros kullanan duraklar var .

Adam böyle bir hat üzerinden almış yeni 5 serisi , İstanbul'da kullanıyormuş .

Vallahi arkadaslar yuzde 90 engelli raporumuz yok veya gurcistanda 180 gun durma imkanimizda yok en son yukardaki arkadasimizin verdigi ornek kaliyo yapilacak boyle ucuza hat alabilecegimiz bir yer bilen varsa veya taksi duragi kurmak isteyen benim disinda ciddi arkadaslar varsa iletisime gecip masraflari ortak olmaz uzere faliyetlere baslayalim guzel haberlerinizi bekliyorum

• buna benzer türevlerde icraatlar oluyor mısır ithal ediyor bir zatın oğlu,o ithalattan sonra vergiler uçuyor ve o mısırın vergi sistemi değişiyor..
    pırlanta nın vergisi ne bir bakın mesela..
    orman arazilerini önce imara açıp halka vermek sonra alıp topluca konutlar yapılabiliyor..
    türgeve bağış yapan mutahitler hallice yollaarını fazlasıyla buluyorlar
    ben yaptım oldu culardan bahsediyoruz..

bu sizin düşündüğünüzde basit çe bir çözüm arayışı büyükşehir dışındaki fiyatlara bir bakmak lazım ama her nasıl olursa olsun araçların belirli bir yıl satılmaması koşulu var diye biliyorum..

amaç araç alıp kar edip satma zihniyeti ise bunlara gerek yok piyasa zaten uçmuş..
    en basiti.
    yılbaşından 1 gün önce 100 bine alınan araç şu an 130 bin lira 2 araç alabilecek gücünüz olsaydı 60 bin lira bir geliriniz olacaktı vesselam..

• Ustadim ben ve benim gibi dusunecek arkadaslarin oyle kar etme zihniyetinin olacagini zannetmiyorum zaten en az 4 girisimci gerekiyo ve araclarda 3 yil boyunca satilamiyo bu ise giren bunlari goze alicak durak acma evrak islerini yurutmesi icin takipciye verilecek ucretle beraber en fazla 25 bin tl ye mal oluyor haa 4 den fazla istirak etmek isteyen kisi olursa kisi basi masraflar daha asagiya duser ama bide soyle dusunun c sinifi dizel otomatik bir arac fiyatina sifir ust sinif merso bmw veya jipe 3 yil boyunca keyifle bineceksiniz onun icin anadoluda taksi plakasi devretmek veya ulkemizin istenilen yerinde yukarda anlattigim sekilde girisimci ruha sahip arkadaslarin cevaplarini bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.