Şimdi Ara

Taksi durağı açıp ötvsiz araba almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
11.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler, taksi durağı açıp ötvsiz arabayı alıp sonra durağı kapatsak olur mu? taksi durağı açmayı bilenler tecrübesi olanlar yazabilir mi? bir de arabayı aldıktan sonra sarı renk kaplama yapıyoruz, taksi ruhsatlı arabanın tepesinde taksi tabelası durması şart mı?

• Bütün bunları bir kenara koyun, ilk önce taksi plakalarının fiyatlarını araştırın.
  • Allah ıslah etsin, ÖTV'siz araç almak için bu mu geldi aklınıza pes...
  • ÖTV'siz alınan taksi 5 sene boyunca satılamıyor, ilk sahibi devredemiyor yani başkasına. Ayrıca taksi plakası olmadan satın alamazsınız, taksi durağının hiç bir önemi yok.
  • Taksi rengi sap sarı arabayla dolaşmayı geçtim kaplama yaptırıp sonradan söktürdün hadi, elinde taksi plakası olmadan o arabayı satarlarmı ? önüne gelen paravan durak açıp alır o zaman vergisiz pek yaratıcı bir proje değil
  • Ne kadarda akıllısınız önce 1 milyon 900 bin verip plaka alman lazım
  • Malesef pek mümkün görünmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araba kiralama açık senet!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 bin liralık arabayı ötvsiz almak için 1.6 milyon lira vermek istersen tabiki makul.
  • Durakla alabilcegini sanmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdaki asıl olay taksi plakası tabiki..

fakat istanbulda taksi plakası ok 2.000.000 TL ama her yerde aynı mı?

misal malatya popüler bu ara, malatya'da alsak taksi plakasını arabayı vs.. sonra gelip istanbul'da sürsek?
  • vergi sistemi insanları ne hale getirmiş,

kafa nelere çalışıyor,

bu arada taksi durağı ile ötv siz araba alamazsın...
  • bir yanda almanyadan gürcistandan araba getirme, taksi plakası, engelli ötv muafiyeti falan filan daha bir sürü,her türlü ali cengizi deneyip araştırıp ucuza kapatma, kar etme derdinde olan milletim (forumda yüzlerce konusu vardır) diğer yanda muasır medeniyetlerle arasında uçuk farklar ve kanunlar ile vatandaştan boyundan büyük vergi ile 10 liralık arabaları 50 ye veren ülke düzenim. sende haklısın ama yok. öyle 3 kuruşa 5 köfteye bu ülkede izin yok. çok lafı döndü konusu açıldı ama başaran görmedim.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-ticari-araclar-ticari-hat-ticari-plaka-acillll-satilik-abidinpasa-kosk-taksi-durak-hissesi-373522084/detay

15 bine al sonra git haylayn passat al.40 bin ucuza .

arada yolcuda alırsın benzin bedavaya gelir :)keyfe keder taksi yazarsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ztyfnp

bir yanda almanyadan gürcistandan araba getirme, taksi plakası, engelli ötv muafiyeti falan filan daha bir sürü,her türlü ali cengizi deneyip araştırıp ucuza kapatma, kar etme derdinde olan milletim (forumda yüzlerce konusu vardır) diğer yanda muasır medeniyetlerle arasında uçuk farklar ve kanunlar ile vatandaştan boyundan büyük vergi ile 10 liralık arabaları 50 ye veren ülke düzenim. sende haklısın ama yok. öyle 3 kuruşa 5 köfteye bu ülkede izin yok. çok lafı döndü konusu açıldı ama başaran görmedim.

engelli ile laan çok var nerdeyse her engellinin üzerine araç var türkiyede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Allah ıslah etsin, ÖTV'siz araç almak için bu mu geldi aklınıza pes...

Allah bizi bu hale düşürenleri ıslah etsin. amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 4 Ocak 2017; 13:44:4 >
  • Neden taksi plakaları bu kadar pahalı?
    Hep merak etmişimdir.Halbuki haberlerde taksi gasp,yaralama hatta ölümlü gasp olaylarını gördükçe iyi ki taksici değilim hele gece taksicilik yapmıyorum demişliğim vardır?
    Bunun mantığını anlatır mısınız?bunların kazançları o kadar çok mu?sonuçta müşteriyi götürürken yakıt harcıyor(dün lpg bile 15 kuruş zamlandı)3 tl'ye dayanmışken,her sene muaynesi var,lastikleri çabuk eskir aklıma başka gelmiyor yani bunları hepsini çıkardığımızda birde bunlar haberlerede konu oldu devir yapıyorlar galiba şoför çalıştırıyorlar vs..çok mu kar yapıyorlar?
  • İlla İstanbul taksi plakası almanıza gerek yok, anadoluda ilçelerde taksi plakası para etmez arkadaşlar. Bu yöntemde asıl mesele a1 yetki belgesi ve bunun şartlarını karşılayabilmek. Belge için 20.000TL para vereceksiniz, 4 araçlık bir durağınız olacak, dinlenme yeri tuvalet olacak, vs...
  • Açılan konulara bak devlet utansın...
  • Taşıma araçlarının rant aracı haline dönüşmesi çoksaçma bir şey bana göre...
    Devlet her isteyene taşıma ruhsatı vermeli...İsteyen her yerde taksicilik yapabilmeli...
    Taksinin,minibüsün,halk otobüsünün rant aracı haline gelmesi önlenmmeli...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.