Şimdi Ara

Taksici annemin parasını almış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Akasya Durağından Sinan'ın taksisidir kesin..
  • Korsan taksi sağolsun, klimalı,dertsiz efendi efendi gidiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_ugur07

quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Annem hastaneye giderken taksiye binmiş, 5 liralık yolun sonunda annem bozuk yok diye 100 lira vermiş, adamda parayı hemen alıp 20 lira üstü vermiş. annem 100 lira verdiğini söylediğinde 'sen bana 20 lira verdin' demiş.

e kadında şerefsizin biriyle nasıl başa çıksın.. fazla ısrar etmeden inmiş taksiden..

sordum, hangi taksi olduğuna bakmamış..

ah diyorum keşke ben de o takside olsaydım...

Annen ne yapıyor acaba?

Şayet annem olsaydı orda, taksiciyi döve döve alırdı parayı. Sonra gidip dava açardı ayriyetten

annem o an hastaneye gelmiş, bacağındaki acısının derdinde.

Abi annem hastanelik ederdi zaten taksiciyi, birlikte giderlerdi

• Plakasini alsaydiniz yardimci olabilirdim. Gecmis olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Belki de annen 100 verdiğini sanıyo

Taksici annemin parasını almış
  • quote:

Annem hastaneye giderken taksiye binmiş, 5 liralık yolun sonunda annem bozuk yok diye 100 lira vermiş, adamda parayı hemen alıp 20 lira üstü vermiş. annem 100 lira verdiğini söylediğinde 'sen bana 20 lira verdin' demiş.

e kadında şerefsizin biriyle nasıl başa çıksın.. fazla ısrar etmeden inmiş taksiden..

5 tl lik yol sonunda şoför nasıl 20 tl para üstü verip ''sen bana 20 tl verdin'' diyor? Hadi şoför 15 geri verip sen bana 20 tl verdin dese anlarımda
  • ban kokuyor sanki
  • Annene 20 tl çevirmiş geri annen 100 tl verdim deyincede siz bana 20 tl verdiniz demis.Ee 20 tl verdiyse annen taksiciye dememismi 20 tl geri nasil cevirdin bana diye.Csb bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLameS.7

quote:

5 tl lik yol sonunda şoför nasıl 20 tl para üstü verip ''sen bana 20 tl verdin'' diyor? Hadi şoför 15 geri verip sen bana 20 tl verdin dese anlarımda

quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Annene 20 tl çevirmiş geri annen 100 tl verdim deyincede siz bana 20 tl verdiniz demis.Ee 20 tl verdiyse annen taksiciye dememismi 20 tl geri nasil cevirdin bana diye.Csb bu.

20 lira üstü derken, 20 liradan çıkarılan para demek istemiştim..

___

Geçmiş olsunlar için teşekkürler..

• aynısı dondurmacıda başımıza geldi dondurmacıyla kavga ettim polis vs geldi ayırdı. ama paşa paşa verdi parayı i**e herif yoksa pert ederdim onu orada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcarzer44

Annene 20 tl çevirmiş geri annen 100 tl verdim deyincede siz bana 20 tl verdiniz demis.Ee 20 tl verdiyse annen taksiciye dememismi 20 tl geri nasil cevirdin bana diye.Csb bu.

+1541654654
  • BÖYLE ADAMLARA BİDE İŞ VERİYORLAR
  • csb ya da değil, böyle olası durumlarda plakayı alıp en yakındaki polise gasp şikayeti yapılması..... vallahi 15 yıldan başlar
  • takside bir sorun yaşadığınızda plakasını alın. artık eskisi gibi değil işler, direkt bulunuyor. ayrıca anneniz keşke polisi arasaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

csb ya da değil, böyle olası durumlarda plakayı alıp en yakındaki polise gasp şikayeti yapılması..... vallahi 15 yıldan başlar

konuyla alakasız ama csb nedir
  • Şahsen benim annem olsa ne yapacağı belli olmazdı ama bende karışmamasını isterdim. 3-5 kuruş için şerefsizlerlemi uğraşacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet5513

quote:

Orijinalden alıntı: thekeys

csb ya da değil, böyle olası durumlarda plakayı alıp en yakındaki polise gasp şikayeti yapılması..... vallahi 15 yıldan başlar

konuyla alakasız ama csb nedir

Uydurma hikaye demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.