Şimdi Ara

Taksici annemin parasını almış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem hastaneye giderken taksiye binmiş, 5 liralık yolun sonunda annem bozuk yok diye 100 lira vermiş, adamda parayı hemen alıp 20 lira üstü vermiş. annem 100 lira verdiğini söylediğinde 'sen bana 20 lira verdin' demiş.

e kadında şerefsizin biriyle nasıl başa çıksın.. fazla ısrar etmeden inmiş taksiden..

sordum, hangi taksi olduğuna bakmamış..

ah diyorum keşke ben de o takside olsaydım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fb_ugur07 -- 11 Mart 2013; 19:01:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İbret alın.
  • anneniz kaç yaşındaydı ki ısrar etmemiş vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

anneniz kaç yaşındaydı ki ısrar etmemiş vs?

53 yaşında.

• iyi olmuş sorun annende tamam bişey diyemez ama taksinin plakasını alsa fizana gitse bulunurdu o taksici niye paranı kaptırıyorsun paranı kaptırıyorsan niye plakasına bakmıyorsun yaşlıyla bişey diyemem ama yinede bakması gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_ugur07

quote:

Orijinalden alıntı: Sam B.

anneniz kaç yaşındaydı ki ısrar etmemiş vs?

53 yaşında.

valla benim de annem 52 yaşında öyle bi olay olsa taksicinin ağzına eder vallahi :D
  •  Taksici annemin parasını almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sterope -- 11 Mart 2013; 19:08:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi taksici diye bir kacram kalmadı alayı onun bunun evladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerPrince1404

iyi olmuş sorun annende tamam bişey diyemez ama taksinin plakasını alsa fizana gitse bulunurdu o taksici niye paranı kaptırıyorsun paranı kaptırıyorsan niye plakasına bakmıyorsun yaşlıyla bişey diyemem ama yinede bakması gerekirdi.

/>

• quote:

iyi olmuş sorun annende tamam bişey diyemez ama taksinin plakasını alsa fizana gitse bulunurdu o taksici niye paranı kaptırıyorsun paranı kaptırıyorsan niye plakasına bakmıyorsun yaşlıyla bişey diyemem ama yinede bakması gerekirdi.

sorun annemde ?

devir böyle bir devir demek ki..
  • quote:

Annem hastaneye giderken taksiye binmiş, 5 liralık yolun sonunda annem bozuk yok diye 100 lira vermiş, adamda parayı hemen alıp 20 lira üstü vermiş. annem 100 lira verdiğini söylediğinde 'sen bana 20 lira verdin' demiş.

e kadında şerefsizin biriyle nasıl başa çıksın.. fazla ısrar etmeden inmiş taksiden..

Annen ne yapıyor acaba?

Şayet annem olsaydı orda, taksiciyi döve döve alırdı parayı. Sonra gidip dava açardı ayriyetten
  • quote:

Orijinalden alıntı: csufeardir

quote:

Annem hastaneye giderken taksiye binmiş, 5 liralık yolun sonunda annem bozuk yok diye 100 lira vermiş, adamda parayı hemen alıp 20 lira üstü vermiş. annem 100 lira verdiğini söylediğinde 'sen bana 20 lira verdin' demiş.

Annen ne yapıyor acaba?

Şayet annem olsaydı orda, taksiciyi döve döve alırdı parayı. Sonra gidip dava açardı ayriyetten

annem o an hastaneye gelmiş, bacağındaki acısının derdinde.

• quote:

quote:

sorun annemde ?

devir böyle bir devir demek ki..

o tavır karşısında sorun annende yoksa taksicinin doğru yaptığını söylemiyorum peki hangi durakta olduğunudamı bilmiyor inince ona baksa bulunurdu taksici belki 20 tl olarak gördü ? olabilir sonuçta annen dememişmi bozuk yok 100 veriyorum yada ben 100 verdim dememişmi üsteleseymiş 60 70 yaşında değilse adamı döverdi vallahi dediğin gibi inincede plakaya yada durağa bakıcakmış

• vay şerefsiz herif
  • Ben bile çok pis sinirlendim lan burdan.
  • Her önüne geleni taksici yaptıkları için ortada dolanan taksilere zorunlu kalmadıkça binmiyorum , iyi taksi duraklarını tercih ediyorum.
  • İyi olunca bir boka yaramıyor , alayına kötülük yapacaksın üzüldüm acıkcası
  • Belki de annen 100 verdiğini sanıyo
  • ee kardeşim polis denen bir şey var hadi onu da geçtim plakayıdamı almamış. geçmiş olsun
  • bize yapsalardı bide durağı bilseydik adamın evini bulur taşlardık sonra yağma eder evi yakardık kalabalık aileyiz aralarında kanbağı olan 50-60 kişilik erkek güruhu önünde ne taksici durabilir ne kamyoncu ne tırcı alayına gideriz lan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.