Şimdi Ara

taksiciler sehir içinde arabayı uçurmamızı mı istiyorlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bal974

Boş taksinin arkasında, dolu taksinin önünde olmamak lazım.

+99999999
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

Salın ipini gitsin yaa. Üzmeyin tatlı canınızı. Onla uğraş bunla uğraş şunla uğraş? Bunlar bitmiyor ki arkadaş. Zararı size. Boşverin. Ya da illa ki böylelerine haddini bildirmek istiyorsanız aşağıdaki videodaki otobüs şoförünü örnek alabilirsiniz. Çok sevdim bu adamı. Ancak önce arabanın önüne güzel bir demir yaptırın.

Yarıldım gece gece gülmekten adam haklı önüne geçen basıyor frene :D

bir kere çarpmakla da kalmıyor ya çaptıktan sonra 2 3 kere daha dürttükleri de oluyor

Bu şekilde harem gebzecilere yapmak lazım :D Her gün aynı şeyi yaşıyoruz dalacam bir gün

Dikkat et cizmesinler kestaneyi. Cogu psikopat valla benm de bi arkadasm harem gebzede yasadigi anlattigi seyler karsi taraf icin pek ic acici degil

EE senin elin armutmu topluyor ya döversin ya dövülürsün başka çaresi var mı

• Yine sevgi pıtırcıkları toparlanmış buraya. Türkiye'nin son kalan saygılı, anlayışlı halkı burada.
  • Dolu taksiden irak dur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Boş taksinin arkasında, dolu taksinin önünde olmamak lazım.

altın kural
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

sen geç kaldın o cebindeki parayla arka çamurluğa NOS yazdırdı jantları değiştirdi içeriye pavyon ışıkları koydurdu...

Taksicilerle ben çok uğraşıyorum biri inecek sopayla az kaldı.. Aynı hareketleri ben onlara yapıyorum selektör korna ışıklarda kırmızıda beklerken sarı yanarken görüyorum hareketleri.. Hele bugün tekini yakaladım ters yönden geldi dibime karşıma gitmiyor da attım boşa çektim el frenini hadi Yallah dedim tıpış tıpış geri viteste sokağı terk etti açmış bişeyler diyor camdan müzikte son ses bende güldüm geçtim

Taksiciler emekçi değildir onlar çakallardır çok zor durumda kalmadıkça taksiye binmeyin paranız ya kumara gider ya da accent e modifiyeye gider yazık etmeyin dolmuşçularda otobüscülerde aynı kapıya çıkıyor yürüyün sağlıklı yaşam en iyisi ben kızılaydan yürüyorum eve kadar bu tiplemeler kazanmasın diye

hocam ne yaptın sen ya?? Adamlar cennetlik oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: TheApproachingCurve

sen geç kaldın o cebindeki parayla arka çamurluğa NOS yazdırdı jantları değiştirdi içeriye pavyon ışıkları koydurdu...

Taksicilerle ben çok uğraşıyorum biri inecek sopayla az kaldı.. Aynı hareketleri ben onlara yapıyorum selektör korna ışıklarda kırmızıda beklerken sarı yanarken görüyorum hareketleri.. Hele bugün tekini yakaladım ters yönden geldi dibime karşıma gitmiyor da attım boşa çektim el frenini hadi Yallah dedim tıpış tıpış geri viteste sokağı terk etti açmış bişeyler diyor camdan müzikte son ses bende güldüm geçtim

Taksiciler emekçi değildir onlar çakallardır çok zor durumda kalmadıkça taksiye binmeyin paranız ya kumara gider ya da accent e modifiyeye gider yazık etmeyin dolmuşçularda otobüscülerde aynı kapıya çıkıyor yürüyün sağlıklı yaşam en iyisi ben kızılaydan yürüyorum eve kadar bu tiplemeler kazanmasın diye

hocam istanbulda minibüs ve taksiler öyle ancak otobüs şoförleri öyle değil,
    bazısı şen şakrak yolcularla konuşuyor
    bazısı işini ciddiye alıp tabi efendim, peki efendim cevaplarıyla karşılıyor
    tabi bazısı da hanzo oluyo ama
    minibüs şoförlerinin %90-95 i terbiyeden nasibini alamamış magandayken
    otobüs şoförlerinin %5-10 'u

• Ama boşken müşteri almak için sağ şeritten tın tın gidip seni beni hasta etmeyi iyi bilirler.
  • Taksicilere şöyle böyle diyoruz ama, aynı konumda biz olsaydık kim bilir neler yapardık. Onlar gibi mi davranırdık acaba merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.