Şimdi Ara

taksiciler sehir içinde arabayı uçurmamızı mı istiyorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi taksici arkama geldiyse korna selektör napalım yani ş.içinde 140 lamı gidelim ani frenle sağa geçip yol veriyorum bigün freni köklicem alıcam cebindeki son parayıda

• Aynen katiliyorum. Acaip agresif adamlar. Kavga etmemek icin zor tutuyorum kendimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen geç kaldın o cebindeki parayla arka çamurluğa NOS yazdırdı jantları değiştirdi içeriye pavyon ışıkları koydurdu...

Taksicilerle ben çok uğraşıyorum biri inecek sopayla az kaldı.. Aynı hareketleri ben onlara yapıyorum selektör korna ışıklarda kırmızıda beklerken sarı yanarken görüyorum hareketleri.. Hele bugün tekini yakaladım ters yönden geldi dibime karşıma gitmiyor da attım boşa çektim el frenini hadi Yallah dedim tıpış tıpış geri viteste sokağı terk etti açmış bişeyler diyor camdan müzikte son ses bende güldüm geçtim

Taksiciler emekçi değildir onlar çakallardır çok zor durumda kalmadıkça taksiye binmeyin paranız ya kumara gider ya da accent e modifiyeye gider yazık etmeyin dolmuşçularda otobüscülerde aynı kapıya çıkıyor yürüyün sağlıklı yaşam en iyisi ben kızılaydan yürüyorum eve kadar bu tiplemeler kazanmasın diye

• Şahsen ben selektor yedigimde ya da korna vs. Calindiginda daha da agir hareket ediyorum. Bazende uzerimden atla tarzi hareketler yapiyorum

• ben direkt bayan sürücüye bağlıyorum durumu yavaş gitmeler ağır kalkışlar daha da fitil oluyorlar hatta çoğu zaman yandan gelip önüme geçen uyanıklara ceza yedirmişimdir gitmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yambol

Salın ipini gitsin yaa. Üzmeyin tatlı canınızı. Onla uğraş bunla uğraş şunla uğraş? Bunlar bitmiyor ki arkadaş. Zararı size. Boşverin. Ya da illa ki böylelerine haddini bildirmek istiyorsanız aşağıdaki videodaki otobüs şoförünü örnek alabilirsiniz. Çok sevdim bu adamı. Ancak önce arabanın önüne güzel bir demir yaptırın.

bunların hepsinde otobüs şoforu suçlu oluyo galiba :D

• Boş taksinin arkasında, dolu taksinin önünde olmamak lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brkctnkya

quote:

Salın ipini gitsin yaa. Üzmeyin tatlı canınızı. Onla uğraş bunla uğraş şunla uğraş? Bunlar bitmiyor ki arkadaş. Zararı size. Boşverin. Ya da illa ki böylelerine haddini bildirmek istiyorsanız aşağıdaki videodaki otobüs şoförünü örnek alabilirsiniz. Çok sevdim bu adamı. Ancak önce arabanın önüne güzel bir demir yaptırın.

bunların hepsinde otobüs şoforu suçlu oluyo galiba :D

Bence hepsinde suçlu olamaz. Millet şerit ihlali yapıp önüne geçiyor. Eee o kadar kameralar kayıt ediyor. Kayıtlara bakıyorlardır heralde. Adam 1 numara!

anladım hocam ama adam ağır piskopatmış her baba yiğidin harcı değil bunları yapmak

• quote:

Yarıldım gece gece gülmekten adam haklı önüne geçen basıyor frene :D

• iyi yapıyo ya ibret olsun bize o değilde seneye rusyaya gidebilirim araba kullanırsam otobüsler uzak durcağım kesin :
  • Bugün bi tanesine denk geldim müşterisi de vardı o kadar ağır hareket ediyor ki yol da vermiyordu en sonunda gözüm döndü aynasına teğet bi şekilde kornaya asılarak geçtim geçerken de bi senin a**** *****m bakışı attım. bazen aksine böyle yavaş da gidebiliyorlar. dengesiz adamlar vesselam.
  • Bulaşmıyorum, uğraşmıyorum, muhatap olmuyorum. En güzeli bu bence..
  • Aslında tamamen psikolojik bir durum. Peki hiç düşündünüz mü neden taksicilerin büyük çoğunluğu böyle? Hiç bu kısmı irdeleyen yok. Mesela dolmuşçular, normal hayattaki gül gibi adam ne varda bu kadar agresif?

Müşteri kapma telaşı, gideceği yere en kısa süreçte gidip ikinci turu yapma telaşı. Yani o gün ne kadar çok tur yapar ise, ne kadar çok müşteri alırsa iyi iş yapmış demektir kendisine göre.

Burada bu mesleğe karşı ön yargılı olanlar, bugün kendileri de dolmuşçu taksici olsa, ilk başlarda sakin, belirli bir zamandan sonra onlar gibi yapmaya başlarlar.

Çözümü: Daha çok takip kameraları, trafikte bu tür tacize uğrayan sürücülerin hiç bir tepki vermemesi, hatta esprili bir şekilde, üzerimden geç, buyur yol senin vb tarz esprilerle yaklaşıp geçin derim Mesela yol bomboş önümdeki araç yolda çok ağır ilerliyor, sollayamıyorum da, bakıyorum ki bayan veya yaşlı birisi, söylenmeye gerek yok yani.

• quote:

Bu adamı tuttum.

Önüne geçene acıması yok.İyi yapıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Yarıldım gece gece gülmekten adam haklı önüne geçen basıyor frene :D

bir kere çarpmakla da kalmıyor ya çaptıktan sonra 2 3 kere daha dürttükleri de oluyor

Bu şekilde harem gebzecilere yapmak lazım :D Her gün aynı şeyi yaşıyoruz dalacam bir gün

• quote:

Bu nasıl videodur ya gıcıklığıma durmuşlar en çok güldüğüm ise Ladacılar ve Nıssandakiler oldu.

• Vallaha sadece bir şehirdeki değil bütün şehirdekiler böyle. Nedeni ise eğitim seviyesi ve bu mesleğe çok kolay ulaşılabilmesi. Her önüne gelen taksici dolmuşçu olursa böyle olur işte. Aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın ama adam tarla zengini dolmuş plakası alıyor köyden gelip kendi işletmiyor 5 3 kuruşada varoşlardan bir şoför bulup ona kiralıyor ee trafikte bu adamlardan hoşgörü mü beklenir. Herkes aynı değil tabi insan olanları da var.

İngilteredeki taksici olabilme kriterlerine bakın birde. Adamlar öyle zorlu sınavlardan geçiyor ve okadar zor alıyorki o taksicilik statüsünü inanamazsınız. 3 senesi çabalamakla geçiyor. İnsanlara saygı birinci sırada vs..

Bizdeki sistem ise dolmuş plakan var mı taksi plakan var mı, tamam ehliyetinde var ohoo oldu bitti ya.

Herkesin başına gelmiştir benimde başıma çok geldi. Bazen otobüse falan binerim arabayla çıkmam dışarı. Vallaha bukadar agrasif kullanım yok arkadaşlar, taksiler dolmuşlar otobüsler rezalet yahu. Adamlara da hak veriyorum, 2 3 saatlik trafikte bizler bile sinir küpüne dönüyoruz adamlar sabahtan akşama kadar direksiyon başındalar onlarda insan bir zaman sonra patlıyorlar ama yok olmaz bu mesleği seçtilerse bunu bilerek davranmalılar. Hatta mobese gibi bütün otobüsler dolmuşlar taksiler bir merkezden kontrol edilmeli. Otobüscü olay çıkarttığı anda uzaktan otobüsü kitlemeli merkez ve polis mi ne yollayacaksa yollamalı.

Bireysel taşıt kendinden sorumludur fakat toplu taşıma taşıtları diğer insanlardanda sorumludur daha çok dikkatli olmaları ve bu mesleği öyle kolay kolay seçememeleri lazım, insan hayatı söz konusu. Ama nerdeeee, avrupa yaptı diye biz GSS yi getiririz acaba uygunmudur diye sormadan fakat avrupada uygulanan daha yararlı şeyleri hiç almayız. Ehliyet sınavlarını bile iptal edecekler yakında eski sistem olacak araba sürmeyi biliyorsan alacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Boş taksinin arkasında, dolu taksinin önünde olmamak lazım.

+110 kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha sadece bir şehirdeki değil bütün şehirdekiler böyle. Nedeni ise eğitim seviyesi ve bu mesleğe çok kolay ulaşılabilmesi. Her önüne gelen taksici dolmuşçu olursa böyle olur işte. Aşağılamıyorum yanlış anlaşılmasın ama adam tarla zengini dolmuş plakası alıyor köyden gelip kendi işletmiyor 5 3 kuruşada varoşlardan bir şoför bulup ona kiralıyor ee trafikte bu adamlardan hoşgörü mü beklenir. Herkes aynı değil tabi insan olanları da var.

İngilteredeki taksici olabilme kriterlerine bakın birde. Adamlar öyle zorlu sınavlardan geçiyor ve okadar zor alıyorki o taksicilik statüsünü inanamazsınız. 3 senesi çabalamakla geçiyor. İnsanlara saygı birinci sırada vs..

Bizdeki sistem ise dolmuş plakan var mı taksi plakan var mı, tamam ehliyetinde var ohoo oldu bitti ya.

Herkesin başına gelmiştir benimde başıma çok geldi. Bazen otobüse falan binerim arabayla çıkmam dışarı. Vallaha bukadar agrasif kullanım yok arkadaşlar, taksiler dolmuşlar otobüsler rezalet yahu. Adamlara da hak veriyorum, 2 3 saatlik trafikte bizler bile sinir küpüne dönüyoruz adamlar sabahtan akşama kadar direksiyon başındalar onlarda insan bir zaman sonra patlıyorlar ama yok olmaz bu mesleği seçtilerse bunu bilerek davranmalılar. Hatta mobese gibi bütün otobüsler dolmuşlar taksiler bir merkezden kontrol edilmeli. Otobüscü olay çıkarttığı anda uzaktan otobüsü kitlemeli merkez ve polis mi ne yollayacaksa yollamalı.

Bireysel taşıt kendinden sorumludur fakat toplu taşıma taşıtları diğer insanlardanda sorumludur daha çok dikkatli olmaları ve bu mesleği öyle kolay kolay seçememeleri lazım, insan hayatı söz konusu. Ama nerdeeee, avrupa yaptı diye biz GSS yi getiririz acaba uygunmudur diye sormadan fakat avrupada uygulanan daha yararlı şeyleri hiç almayız. Ehliyet sınavlarını bile iptal edecekler yakında eski sistem olacak araba sürmeyi biliyorsan alacaksın.

Doğru söze ne denir....

Benim kendi akrabalarım da dolmuşçuluk yapıyor, adamlar direksiyona geçince kişilik değişimine uğrayıp patolojik vakaya dönüşüyorlar...

• Sıkça yaptığım hareket,korna selektör yapan taksiciye yol verip hemen arkasına geçerim,en ufak yavaşlasında aynısını ona yaparım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.