Şimdi Ara

Taksilerde yeni dönem 1 Mart'ta başlıyor: Kamerası olmayan trafiğe çıkamayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
74. Sırada  bugün en iyi #28
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    muayene kaçağı , sigorta yaptırmayan ne oluyorsa bu da aynı olur , polis tespit ederse aracı bağlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Anlatamazsan 50 tane sorun varken anayasa anayasa diye tutturdular niye? 1 kişiyi tekrar aday yapmaya çalışıyorlar. Neymiş aday olmasının önü açılmalıymış... peh peh.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt

Sizin olayınız şu. "mevcut şartlarda akpyi savunmak mümkün değil. başka şeyler varmış diyelim bari savunmak için bir bahanemiz olsun"

Çünkü bu yaşananlar chp döneminde olsa demediğiniz, yapmadığınız kalmayacaktı. Hiçbiriniz "başka şeyler var, şu an anlamak mümkün değil" demeyecekti.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Hani bir söz vardır.

Söze bakmam O sözü söyleyene bakarım.

Haklısın. Senin akpli olman ve malum kişinin terörist başı olması yeterli aslında. Gerisinin önemi yok. 

Ben Akp desteklemiyorum .Ben CHP’nin hakkından gelen Erdoğan’ı destekliyorum.

Bugün Erdoğan CHP’nın hakkından gelir yarın bir başkası hakkından gelir onu desteklerim.

Chp nefretin uğruna kimlerle beraber olduğunu kabul ediyorsun yani. O zaman avatarını değiştirmeni tavsiye ederim.

Türk milletini chp temsil ediyorsa vay halimize Rahmetli Atatürk dönemi harici o CHP içi kof bir işe yaramaz parti konumundadır.

Bu ülkeye hizmetleri sıfırdır.

Bütün amacının chp düşmanlığı olduğunu sen söyledin. Bu uğurda her şeyi yapacağın da ortada. Apo için bahane üretmeye çalışan da sensin. Senin Türk milletiyle işin yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Şubat 2025; 18:45:40 >
    Bakın sizin beyninizi yıkamışlar ve CHP’nın gerçek yüzünü görmüyorsunuz.

Bana CHP’nın Atatürk dönemi hariç kayda değer bu ülke için beş hizmetini yazın desem acaba yazabilirmisiniz.

Bunu diyen sen misin? Pkknın bebek katiline bahane buluyorsun diyorum ama hizmeti yok deyip duruyorsun.

O yüzden demin dediğin lafa değil de kimin dediğine bakmak önemli. Sen nefretin uğruna gerçeklerden kopup, her şeyi yapacak duruma gelmişsin. biji apo falan yaz sen.

Nasıl bir kafadasınız bunu anlayın bu ülke için hizmeti sıfır olan bir partiye hala sıkı sıkı sarılıyorsunuz.Veyahut laf olsun torba dolsun misali boş yazıp çiziyorsunuz.

• CHP’liler hizmete oy veririz derler ne gariptirki hizmeti olmayan CHP’yi desteklemekten geri kalmıyorlar.

Bune yaman çelişki öyle değilmi.

Nasıl bir ülke sevgisidir anlamak ne mümkündür .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 27 Şubat 2025; 19:2:20 >

O senin hayal dünyana göre. İnsanların size göre yaşamadığını, gerçek dünyada yaşadıklarını ne zaman öğreneceksiniz?

• İstanbul'da zaten uzun süredir hemen hemen bütün taksilerde hem iç hem dış kamera var ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki senin dünyandaki chp’nin beş tane hizmetini yazmaktan imtina ediyorsun.

Rica ediyorum beş hizmetini yazında bizde bu hizmetleri bilelim bilgi sahibi olalım.

https://x.com/aykiricomtr/status/1895354113585750502

Sadece senin zihniyetinin aç bırakma hizmetine karşı taze taze yapılanlar yeter ama senin derdin başka olduğu için hep bir bahane bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

https://x.com/aykiricomtr/status/1895354113585750502

Sadece senin zihniyetinin aç bırakma hizmetine karşı taze taze yapılanlar yeter ama senin derdin başka olduğu için hep bir bahane bulursun.

Türk milletine hizmeti layık görmeyen kör zihniyetin bir partisine oy verme gafletine düşenlere yazık diyorum.

• Ya kardeşim bu Martı TAG gibi sistemlerin neden önüne geçiliyor bir türlü anlamış değiilim. Kime yarıyor bu taksi sistemi ? Vatandaşa değil, devlete belediyeye değil, şoföre değil.

Sırf nefret uğruna bilerek gerçekleri görmezden gelen, açıkça yalan söyleyen bir zihniyetin temsilci olanlara yazık diyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.