Şimdi Ara

Taksimde BDP bayraklari vardi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adamlarin ekmegine yag suruyorsunuz apacik. Net. Atmler bankalar heryer yakilip yikilmis. Bu kadari da teroristlik. icimi doktum. Tesekkurler. (Akp yandasi degilim tarafsizim gordugumu soyluyorum o kadar)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Properties

Adamlarin ekmegine yag suruyorsunuz apacik. Net. Atmler bankalar heryer yakilip yikilmis. Bu kadari da teroristlik. icimi doktum. Tesekkurler. (Akp yandasi degilim tarafsizim gordugumu soyluyorum o kadar)

olur öyle arada yaw hehe
  • quote:

Adamlarin ekmegine yag suruyorsunuz apacik. Net. Atmler bankalar heryer yakilip yikilmis. Bu kadari da teroristlik. icimi doktum. Tesekkurler. (Akp yandasi degilim tarafsizim gordugumu soyluyorum o kadar)

Meclisdede var bdp bayrağı suan hukumetle en cok uyusan partide bdp

• napacaksın yüzbinlerce her kesimden insanlar var, zaten kargaşa çıktı indirdiler.

polis davul zurna bayrak ve şölenlerle pkklıları açık mahkemede akladık

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Adamlrin isine yariyorsunuz diyorum hala ne diyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Adamlrin isine yariyorsunuz diyorum hala ne diyorsunuz

Birak bu laga lugayi o bdp kurt ocu isleri eskiden di. Hukumet oturdu anlaştı. Karşılıklı sözleşmeler imzalandi apoya ne verildiyse ateskes dedi. Bu yüzden yok yag suruuldu vs deyip komik duruma dusme. Selahattin Demirtaş bu eylem aleyhimize bu eylem amacina ulaşırsa yine eskisi gibi Turk merkezli politikalar geri gelir dedi.

• bu işin başından beridir bdp vardı
    hep diyorum bdp varsa vatanını seven kimse orada olmamalı oradaysa hedef bdp olmalıdır
    adamlar terörist, adamlar bizim askerimizi, bebekleri öldürdüler. eli kanlı insanlarla aynı safta yer almayın
    nasıl bir ülke olduk nereye gidiyoruz anlamıyorum.
    valla görün Suriye'den kötü olacağız az kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.