Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE - Özgür Özel: “CUNTANIN karargahı SARAY, mermisi YARGIDIR “

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.515
Cevap
44
Favori
186.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://forum.donanimhaber.com/buyuk-boykot-kampanyasi-tam-liste--160997079

-

İBB Başkanı ve CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı İMAMOĞLU, Silivri zindanından Erdoğan’a çağrı yaptı:

Korkma gel yarışalım

- Ordu Havalimanı VIP davası,

- Seçim iptal etme davası,

- Büyükçekmece davası,

- Ahmak" davası,

- "İBB'de 550 terörist var" davası,

- Başsavcıya hakaret davası,

- Hakkımda usulsüz rapor yazmış bilirkişiye suç duyurusunda bulunmama rağmen benim aleyhime açılan "bilirkişi" davası,

- Diploma iptali,

- Boş iddialar, yalan ifadeler ve gizli tanık marifetiyle oluşturulmuş yolsuzluk davası,

- Uydurma bağlantı iddiaları ile oluşturulmuş terör davası ve kayyum girişimi,

Ve daha nice mesnetsiz soruşturmalar...

Bütün bu davaların asıl savcısı olan kişiye sesleniyorum;

Seni mertçe yarışa çağırıyorum.

Korkma gel yarışalım.

www.sozcu.com.tr
    Son dakika... İmamoğlu davaları sıraladı, Erdoğan'a seslendi: Korkma gel yarışalım - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/imamoglu-ndan-erdogan-a-secim-cagrisi-p160315

-

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE - Özgür Özel: “CUNTANIN karargahı SARAY, mermisi YARGIDIR “

Nefes Gazetesiyoutube
    İmamoğlu gözaltına alındı!
    https://www.youtube.com/watch?v=xnrCswI8xPs&feature=youtu.be

DARBECİLERİN MAAŞLI TROLLERİNİN YALANLARINA CEVAPLAR

YALANLAR VE GERÇEKLER

LÜKS KONUT” YALANI

Yalan: “Lüks içinde yaşıyordu, haksız kazançla elde ettiği paralarla aldığı milyonluk villada gözaltına alındı.”

Gerçek: Ekrem İmamoğlu, ailesiyle birlikte İBB’ye ait Sarıyer’deki başkanlık konutunda yaşamaktadır. Bu taşınmaz, daha önce bir vakfa tahsis edilmişken İmamoğlu tarafından İBB’ye kazandırılmış ve sonraki başkanlar için düzenlenmiştir. Florya’daki lüks yerleşke de halkın kullanımına açılmıştır.

MEDYA A.Ş. VE KÜLTÜR A.Ş. ÜZERİNDEN USULSÜZ İHALELER YALANI

Yalan: “Usulsüz ihaleler yapıldı, projeler tamamlanmadı veya yarım bırakıldı.”

Gerçek: Her iki iştirak de Sayıştay denetiminden geçmiş, hiçbir usulsüzlük tespit edilmemiştir. İçişleri Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı incelemelerinde de olumsuz bir bulgu yoktur. Ancak, İmamoğlu’nun önceki döneme dair tespit ettiği milyarlarca TL’lik usulsüzlük dosyalarına İçişleri Bakanlığı tarafından el konulmuş ve akıbetleri belirsizdir.

TERÖR ÖRGÜTÜNE YARDIM YALANI

Yalan: “Terör örgütüne yardım edildi, örgüt mensupları İPA ve BİMTAŞ’ta işe alındı.”

Gerçek: İBB, bu iddialardan yargı yoluyla aklanmıştır. “700 terörist” iddiası çürütülmüş, yargılanan 41 kişi beraat etmiştir. İşe alımlar güvenlik soruşturması ve Valilik onayı ile yapılmaktadır.

İŞ İNSANLARINA ŞANTAJ YALANI

Yalan: “Encümenden zorla karar çıkartılarak şantaj yapıldı.”

Gerçek: Encümen kararları İBB Meclisi denetimindedir ve bu konuda herhangi bir itiraz yoktur.

MEDYA A.Ş. YÖNETİCİSİ YURTDIŞINA KAÇTI YALANI

Yalan: “Medya A.Ş. yöneticisi yurtdışına kaçtı.”

Gerçek: Yönetici E.G., yıllık izinle tatile gitmiş, operasyon haberinden sonra dönüşünü erkene almıştır ve ifade vermeye hazırdır.

VERİLERİN ŞANTAJ İÇİN KULLANILDIĞI YALANI

Yalan: “Kişisel veriler hukuka aykırı toplandı ve şantaj için kullanıldı.”

Gerçek: İmamoğlu, KVKK’ya uygun hareket edilmesini sağlamış, adli talepler dışında veri paylaşımı yapılmamıştır.

İPA’DA PARALEL YAPI YALANI

Yalan: “İPA, istatistikleri manipüle eden paralel bir yapı kurdu.”

Gerçek: İPA’nın araştırmaları İTO verileriyle uyumlu olup, akademisyenler tarafından bilimsel yöntemlerle hazırlanmaktadır.

-

AKP’li YANDAŞ MEDYANIN “ İBB’nin ALGI OPERASYONLARINI YAPIYORDU

Dediği 4.5G firması sahibi Serdar Haydanlı’nın AKP ve Saray ile iş yaptığının ortaya çıkması üzerine apar topar serbest bırakıldı. Yandaş Sabah gazetesi, Haydanlı hk şimdi sildiği şu haberi paylaşmıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 13 Nisan 2025; 16:12:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Annemin evi vatan caddesinde . Kadın kanser hastası , dünden beri ne rezillik çektiriyorlar bize . Haberi olan lütfen olmayana seslensin . Gazze ablukası gibi bişey var şu anda burda . Arabamızı çıkartamıyoruz . Evden çıkarken kimlik göstererek 3 ayrı polis noktasından geçerek anca markete gidebiliyoruz .

Whatsapp , facebook , youtube çalışmıyo ! Bu ne biçim iştir ! Tiranlık bu kardeşim . Muhalif cb adayını aday olamasın diye diplomasını iptal et , sonra da tutuklat . Şimdi de interneti kes .

Arkadaşlar bunun adı nerde olursa olsun dikta rejimidir ! Tek adam yönetimi dikdatörlüktür .

" Kim Jong ERDOĞAN " Allah var yukarda herşeyi görüyor . Allahtan korkan adam böyle yapar mı !?

Adaletsizliğin bittiği yerde orman kanunu işler ! Atatürk bugünleri görerek gençliğe hitabesinde gerekli yönlendirmeleri yapmıştır .

Adalet(sizlik) ve Kalkınma örgütü ve elebaşını tutuklayacak dürüst bir savcı aranıyor acilen !

• Bu sakil yandaş genelde bu tür haberleri bağımsız ve tarafsız yargının (!) olduğu Türkiye’de herkesten önce alır. Darbeci YÖK ve yargı aparatları aracılığıyla çok korktukları İmamoğlu’nun işini bitirmişe benziyorlar.

Bakalım bundan sonra Mansur Yavaş’ı ne tür Bizans oyunlarıyla ekarte etmeye çalışacaklar.

Sonuçta Saray CB seçimlerinde karşısında kesinlikle ne Yavaş ne de İmamoğlu’nu görmek istemiyor

• Eee bu ne şimdi?!

Bu yazısavcıyı hedef göstermek olmuyormu?!

• Nüfustan kaydını silsek ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE - Özgür Özel: “CUNTANIN karargahı SARAY, mermisi YARGIDIR “ 

• Maduriyet is loading...

Aynı rrte nin geçtiği yoldan geçiyor, bir de seçime kadar 6 ay içeri alıp bıraktılar mı tamamdır, %70 le cbaşkanı

• Algı yaratılıyor sadece. Diplomayı üniversite iptal edebilir sadece ve rektöre göre problem yok.

• bütün iktidar yanlısı kanallarda diploma doğru olsa bile ahlak bakımından bu diploma doğru değil deniliyor. Hatta gülüyorlar. Ahlak bakımından evet bu diploma doğru değil ama keşke bu ahlaklı olmak bütün herkes için geçerli olsa. Ak partili belediyelerin yolsuzlukları hakkında tek bir kelime yok. İktidardaki insanların yaptıkları usulsüzlüklerden atamalardan hiç bir zaman bahsetmemek. Devamlı sadece chp hakkında uğraşmak ne kadar ahlaklı bir durum benim midemi bulandırıyor. Yani insan bu kadar düşmemeli. İnsan bu kadar 2 yüzlü olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2000watts -- 14 Mart 2025; 14:55:6 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekrem'i engelleseniz Mansur Yavaş kazanacak. Boş işlerle uğraşıyorsunuz. Seçimlere kadar halkın cebindekini hortumlamaya devam edin.

• Yenilgiden kaçış yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 14 Mart 2025; 15:3:32 >
  • Nedim Şener bu konuları yazmaya devam ediyor...

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE - Özgür Özel: “CUNTANIN karargahı SARAY, mermisi YARGIDIR “www.hurriyet.com.tr
    İmamoğlu’ndan şeytanı kıskandıracak adım
    https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/imamoglundan-seytani-kiskandiracak-adim-42727927
  • İmamoğlu: Saçımın teli bile titremiyor, kimse engel olamaz

- İnsanını önceleyen, yaşatan, güçlendiren bir ülkeyi var etmek için bu kardeşiniz, bu yol arkadaşınız sizlerin onayıyla Cumhurbaşkanlığı yoluna çıkmıştır.

- Buna kimse engel olamaz. Ekrem'e çelme takacaklar, Ekrem'i engelleyecekler, Ekrem'e şunu yapacaklar, bunu yapacaklar.

- Korkaklar korkutmak için uğraşır. Biz korkmayız. Kimseyi de korkutmuyoruz. Sadece sandığa çağırıyoruz. Gelin hesaplaşalım. Mertçe hesaplaşalım

https://www.nefes.com.tr/imamoglu-sacimin-teli-bile-titremiyor-kimse-engel-olamaz-21658

• Mansur Başkan noktayı koymuş, daha ne desin?

“FIRSAT BEKLEYECEK, ALÇAKLIK EDECEK İNSANLARDAN DEĞİLİZ”

Son olarak Yavaş, İmamoğlu’na karşı oluşturulan algıya ilişkin, “Biz böyle rakibi sayılabilecek, bırakın rakibi, yol arkadaşı birinin ayağı takılmasından fırsat bekleyecek, alçaklık edecek insanlardan değiliz. Eğer Ekrem Başkan'ın başına yine siyasi kumpaslar kurulursa bütün ülke bilmelidir ki en başta yanında ben olacağım. Bunu bütün kamuoyuna saygıyla açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

yeniçağ gazetesi
    Erdoğan’ın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş planı sızdı! Ankara’nın derin koridorlarında konuşuluyor...
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/erdoganin-ekrem-imamoglu-ve-mansur-yavas-plani-sizdi-ankaranin-derin-koridorlarinda-895763h.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorla CB yapacaklar Imamoglu'nu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 15 Mart 2025; 7:0:25 >
  • Yandaş yazar Cem Küçük:

İmamoğlu’nun diploması geçersiz, iptal edilmeli. Karar bu akşam çıkacaktı, galiba yarın ya da Pazartesi gününe kalmış. İptal kararına karşı yargı yolu açık. Ben Ekrem Bey'in yarışması gerektiğini düşünüyorum

Türkiye gazetesi:

Siyasi yasak istemiyle hakkında 5 dava açılan ve 27 yıla kadar hapsi istenen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yatay geçişle İstanbul Üniversite'si işletme fakültesinden aldığı diplomasının iptal edilmesi an meselesi

halk tv
    Hepsi her şeyi biliyor: Cem Küçük İmamoğlu'nun diplomasının hangi gün iptal edileceğini söyledi
    https://halktv.com.tr/gundem/hepsi-her-seyi-biliyor-cem-kucuk-imamoglunun-diplomasinin-hangi-gun-iptal-921669h

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Şimdi bu yazı ile

hakim ve savcılar hedef gösterilmiş olmuyormu?!

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt
    Yandaşlara herşey serbest. Şu yazılanlar, söylenenler, konuşulanlar tam bir rezillik. Başlı başına rezillik hem de. Türkiye tam bir çadır devletine dönmüş. Yargı birilerinin çiftliğine dönmüş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mansurun olmasını isterim, imamoğlu bana göre cb olmamalı ama böyle giderse adamı yapacaklar. İmamoğlu CB olursa bunların acısını hepsinin içinden geçerek çıkarır demedi demeyin.

• Diploma var mı yok mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.