siz lagunacılara bir soru sormak istiyorum 2000-2001 modellerde esp var mı ??
Var olabileceğine ihtimal vermenize sebep olan şey nedir?
hayırlı olsun...
Aracın modelini yazmamışsınız ama,sanırım 97 olsa gerektir.RTİ 1.8 ler iyi arabadır,çok seri yakıtı da ekonomiktir.Üstte arkadasımızın da söylediği gibi hararet sorununa dikkat..Devirdaimi bi kontrol ettirin,radyatörü de yıkatın..Hayırlı olsun..
ilgilenen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.aracım 95 model.hararet sorunu hiç yaşamadım şimdiye kadar.ama son zamanlarda sabahları ve soğuk havada çok zor çalışıyor.sanırım elektirik aksamında bir kaçak var.çünkü araba boşta giderken ya da rölantide iken camı açtığımda veya kaloriferi çalıştırdığımda akü lambası yanıyor ve gaza basmazsam araba stop ediyor.yarın ankaraya yola çıkıyorum.artık orada baktıracam.bakalım son zamlardan sonra ne yakacak onuda ölçmüş olurum.en son ankara - maraş 90 lira yakmıştım.ama hızım ankaradan pınarbaşına kadar 130-140 civarıydı.yarın sakin giderim.yinede sanırım 100 liradan aşağı yakmaz.
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim ..
hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun hocam..En güzelini yapmışsın...
Yıllar önce bir akrabamda vardı..Bende de kartal var..Ne imrenmiştim... Hayırlı olsun yeniden.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Darısı, arabası olmayanların başına. Allah analı-babalı büyütsün :)
Hayırlı olsun.
hayırlı olsun emektaşım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme