Şimdi Ara

taksitle reno 19 aldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

19'ların kronik hararet sorununa dikkat!
  • hayırlı olsun hocam Allah kaza beladan korusun
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun renault 19 iyi arabadır
  • Darısı başımıza deriz
  • Hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin, bence de boyatıp temiz temiz binmek en güzeli...
  • ilgilenip cevap yazan tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
    boyatma konusunda biraz tereddütüm var açıkçası.forumda da çok tartışıldı aslında. insanlar harita gibi arabayı alıyor ama boyalı oldumu bakmıyor bile.tabi piyasada bu kadar üçkağıtçı olunca onlarda biyerde haklı aslında.
    zira bundan önceki arabam 94 opel astraydı.115 binde diye aldım arabayı.bir hafta sonra detaylı bir temizlik yaparken torpido nun arka kısmına sıkışmış yağ değişim kartını buldum.6 ay önce 186 binde yağ değişimiş .neyse dedik ama araba 1 sene sonra blok çatlattı.bir motor parası verdim neredeyse yaptırdım.6 ay kadar bindim bir gün park halindeyken bir geldimki arabamı itfaiye söndürüyor.motor kısmı kaput filan tamamen yanmış.görenlerin söylediğine göre araba kendi kendine çalışıyor ve öndeki araca çarpıyor sonrasında da alev alıyor.kablolar manifolta değmiş ve kısa devre yapmış.tabi hurda fiyatına verdim arabayı.bana kalan paraylada bi güzel tatil yaptık.
    inşallah bu sefer başıma bu tür işler gelmez.biraz şanssızım sanırım araba konusunda...

• siz lagunacılara bir soru sormak istiyorum 2000-2001 modellerde esp var mı ??
  • Bence de öncelikle borcunuz varken, boya işine girmeyin. İlerde borcunuz bitince isterseniz boya yapabilirsiniz. Bence mantıklı olan budur. Boya sonuçta o kadar önemli yada acil birşey değil.
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Renault 19'lar taş gibi sağlam araçlardır. Daha uzun yıllar kullanacağınızdan eminim. LPG'li olması bir artı. Kilometreye 17.5 veya 18 kuruş yakması çok iyi değerler. Ağabeyinizden almanız ve ödemeyi de kolay bir şekilde yapmanız sizi de bir otomobil sahibi yaptı. Bence boyatmaya da gerek yok. Güzel pasta ve cila yapan yerler var. Aracın vernik tabakası ilk günkü gibi oluyor, ayna gibi parlıyor.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler inşAllah...
  • çok guzel araçtır europa

arabayı onda ogrenmıstım

baya hırpalamıştım ama bır kere olsun yolda bırakmamıştı

bendekı 95 model 1.4e fransızdı

sızınkı baya iyi yakıyomus bendekı 300 den aşagı ınmıyodu 1.4 olmasına ragmen

focusu alınca mecbur elımden çıkardım ama guzel arabadır anadoluda pek yaygındır parçası falan bulunur yani
  • kazasın belasız kullanırsınız inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 21 Ocak 2010; 0:36:31 >
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

hayirli olsun, kazasiz belasiz binin.

boya yerine folyolama da yaptirabilirsniz hem daha ucuz olur hem de satacak olursaniz abuk subuk tiplerle ugrasmazsiniz.

öncelikle hayırlı olsun araban kazasız belasız binmen dileği ile

Bu folyo işlemini araştırdım ama birtürlü bulamadım bende kendi aracıma yaptırmayı düşünüyorum acaba bildiğiniz bir site varmı ? ve ya fiyat hakkında

• Keşke Renonun güncel araçları da (özellikle de Megane 2) Europa gibi sağlam-dayanıklı olabilseydi...

Allah kazasız binmeyi nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder46 -- 21 Ocak 2010; 8:41:25 >
  • Ortağımda vardı o arabadan, taş gibidir, sıkıntı yaratmaz... Hayırlı olsun...
  • Hayirli olsun. 180krs iyi rakam.

650 km lik yolda benim arac 45 lt benzin harciyor, 45*3650: 165tl

Brodway: 180*650:117 tl

En az 48 t daha ucuz.
  • hayırlı olsun
  • Kim ne derse desin isimiz geregi yaklasik 200000 km boyunca santiyede kullandik tani bu kmye otoban sehir icide dahil ufak tefek elektronik sorunlar disinda problem cikarmadi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.